• 0
  Varor
 • Din kundvagn är tom!
Utgått
(Nettoprodukt)
449 kr
Delbet. från 20 kr / mån. Visa info

Breast control tabs

Art.nr. 8234
Utgått

Breast control kapslar är ett kosttillskott för kvinnor som innehåller en kontrollerad och välbalanserad förening av naturliga örter som balanserar de kvinnliga hormonerna som påverkar byststorleken.

Örterna innehåller naturliga fytoöstrogener som stimulerar de receptorer som styr bröstens tillväxt och utveckling. Resultatet blir att brösten upplevs som fastare och fylligare.

Fytoöstrogenerna verkar också på andra hormonella problem och hjälper till att minska PMS-besvär, lindra klimakterieproblem, samt ge bättre och jämnare humör och ökad lust.

Breast control påverkar inte fettinlagringen utan påverkar tillväxt av ny bröstvävnad. Hjälper även till att bibehålla bröstens storlek och fasthet under en bantningskur då man förlorar fettväv.

Brösten kommer inte att gå tillbaka i storlek eller fasthet efter avslutad kur. Det finns också ett maximum med vilken storlek man kan uppnå och den bestäms av individuella ärftliga anlag. Mer än så växer aldrig brösten.

Kvinnor mellan 18 och 80 år kan använda Breast Control. Kuren lämpar sig bäst för kvinnor som på grund av amning och ålder tycker sig ha förlorat bröstens tidigare fyllighet och spänst. Alla ingående substanser är 100% naturliga och helt ofarliga för kroppen, men gravida, ammande, kvinnor med anorexia samt de med utbrott av herpes simplex avråds från användning eftersom det finns för få studier som gjorts på dessa användargrupper.

Rekommenderat intag:
3 kapslar dagligen tillsammans med ett stort glas vatten.
Högst 90 tabletter per månad under 3-6 månader.

Rekommenderad dos bör inte överskridas och man bör dock inte överstiga 9 månaders användning.

För att få maximal effekt rekommenderas att undvika koffeinhaltiga och kolsyrerika drycker, rökning och alkohol.

Kuren innehåller dels kapslar, dels en kräm. Krämen verkar på utsidan och kapslarna verkar från insidan. De kan användas för sig, men vi rekommenderar att de används tillsammans för bästa effekt.

Antal styck 90 st
Produkttyp Hälsokost
Kvalité Mycket bra
Stimulansområde Bröst
 • Ange övergripande betyg
 • Skicka
 • Anonym säger
  Inlägg gjordes torsdag, 09 december 2010, klockan 01:56

  innehåller de hära Pueraria Mirifica? och finns det någon som provat och har det funkat för er?

   
 • Skicka
 • Skicka
 • Eller dela med:

Andra kunder köpte även


Summering

Breast control tabs Kosttillskott för kvinnor som innehåller naturliga örter för ökat välbehag och fylligare bröst.
Produktnr: 8234
Pris: 449.00 SEK