Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Om oss - Lustjakt Svenska AB

Att använda sig av sexleksaker i sexlivet kan vara berikande på många sätt, oavsett om du har sex med dig själv eller med en parter. En sexleksak förstärker njutningen och kan vara till god hjälp i sexlivet. De som använder sexleksaker kan dessutom uppleva att sexlivet blir både mer variationsrikt och spännande.

Vi informerar 

Vår ambition att du som kund hittar den produkt som passar dig bäst. Vi vill ge dig så bra produktinformation som möjligt så att du lättare ska kunna göra ett bra val. Vi vet också att det underlättar att göra ett bra val om du som kund har möjlighet att klämma och känna på produkten innan köp. Du är därför hjärtligt välkommen att besöka vår fysiska butik i Uddevalla eller att boka ett homeparty. Det är extra inspirerande för oss att träffa dig och få tillfälle att ge dig personliga tips och råd. Vi nås också på chatten, per telefon eller via mail. Det är betydelsefullt för oss att du så snabbt som möjligt får svar på dina frågor.

Vi ser till helheten

Vår ståndpunkt är att ett bra sexliv är så mycket mer än bara en orgasm. Det handlar lika mycket om välbefinnande och välmående, som fysisk njutning. Genom vår kunskap och vår förmåga att se till hela människan så kan vi förhoppningsvis bidra till mer lust och glädje i (sex)livet, vilket också är vårt motto.

Vi inspirerar

Vi tycker det är viktigt att sprida mer lust och glädje till världen. Det är många gånger för lite av den varan, tycker vi. Genom vårt nyhetsbrev Lustnytt så vill vi inspirera, informera och ge tips och råd som uppgraderar kärlekslivet på mer än ett sätt. Självklart bjuder vi på denna läsning. Vill du veta mer om nyhetsbrevet? Läs mer om nyhetsbrevet här:

Vi förstår

Vi förstår att det är extra viktigt med diskretion med tanke på att det handlar om det mest intima vi har, vårt kärleksliv. Vi skickar därför alltid diskreta paket, aldrig någon reklam till brevlådan och vi har givetvis tystnadsplikt.

Vi tar ansvar

Vi tycker att det är viktigt att våra kunder är nöjda med sina köp och därför har vi alltid öppet köp och hela 3 års kostnadsfri garanti.

Vi värnar om kvalité

Vi anser att de produkter som används i underlivet ska hålla en hög kvalitet så att våra kunder ska känna sig trygga. Det kommer hela tiden nya rön om vad som är bra eller inte och vi håller oss hela tiden uppdaterade så att vi erbjuder bra produkter.

Vi är tacksamma

Vi är så tacksamma att få förmånen att få jobba med något som är så roligt, så njutningsfullt och så viktigt som sex. Vi hoppas kunna sprida både den glädjen och den kunskap vi har skaffat oss under årens lopp sedan Lustjakt startade.

Här är vi!
Lustjakts personal

 Carita

Carita är intresserad av att se människan som en helhet, där sexualiteten är en del av vårt psykiska och fysiska välbefinnande. Hon skriver bland annat nyhetsbrevet Lustnytt vars huvudsyfte är att informera och inspirera prenumeranterna till att känna mer glädje i sexlivet, liksom i livet i stort.

Lis Jacobsson

Lis är pressansvarig och mycket ansedd och efterfrågad för sitt stora kunnande. Hon har varit delaktig i flera radioprogram som tagit upp frågor om sex och sexleksaker. Hon är också ansvarig för vår homepartyförsäljning och om du vill jobba som homepartysäljare är det troligt att det är Lis som coachar dig. Pressbild på Lis hittar du här.

 

Irene

Irene är mycket duktig på att köpa in bra produkter så att du som kund ska bli nöjd. Hon har ett förträffligt ordningssinne och ett fenomenalt minne, vilket gör att hon lättast av oss alla kan hålla reda på hela Lustjaktssortimentet (drygt 2500 artiklar). Det är oftast hon som sköter eventuella reklamationer och ser till att du alltid får en fungerande produkt och blir nöjd med ditt köp.

Richard

Richard är en mycket duktig programmerare och har alltsedan starten sett till att Lustjaks hemsida håller en hög standard. Att datasystemen fungerar är av största vikt för att du som kund över huvudtaget ska kunna lägga en order. Vi alla är mycket tacksamma för hans arbetsinsats.

Conny

Conny är liksom Richard en duktig dataprogrammerare och är en stor tillgång för företaget när vi vill förverkliga våra idéer. 

Marcus (bild saknas)

Marcus är en inspirerande coach med ett stort kunnande som hjälper oss att att vidga vårt synsätt när vi har fastnat i gamla mönster. Det är viktigt att Lustjakt växer men utan att förlora sitt hjärta, sin innersta kärna.

Extrapersonal (bild saknas)

Förutom den s k kärntruppen så har vi en fantastisk extrapersonal som kan hoppa in med kort varsel så att din order kommer iväg omgående. De är alla guld värda.

Niklas

Sist men inte minst så har vi Niklas, ägare och huvudansvarig för företaget Lustjakt. Han är mycket duktig på att se helheten och har en förmåga att se möjligheterna snarare än problemen. Han håller i trådarna så att vi alla drar åt samma håll och tar ut rikningen vart vi är på väg. Hans engagemang har också bidragit till att Lustjakts ses som ett mycket seriöst företag i branschen med högsta kreditvärdigheten (rankat AAA) och som medlem i Trygg E-handel. 


 

Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
599 kr
999 kr
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
149 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
449 kr
ON Arousal gel ultra
ON Arousal gel ultra
199 kr
299 kr
Rocknroll balls
Rocknroll balls
229 kr
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Knipkulor all inclusive
Knipkulor all inclusive
329 kr
397 kr