Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Trygg E-handel

Trygg E-handel även sexleksakerTrygg e-handel uppmuntrar de som handlar på nätet till att göra aktiva val, tänka efter före sitt köp och att agera när något går fel. Med kvalitetsmärkningen vill vi öka kunskapen och tryggheten vid e-handel för både de som köper och säljer.

Syftet med Trygg e-handel är att hjälpa dig som konsument välja rätt e-butik så att du ska känna dig trygg att lämna känsliga uppgifter, veta att de kommer att leverera inom avtalad tid och att du kommer att få hjälp om något skulle gå fel så att du kan känna dig trygg även efter köpet. Målsättning är att det ska kännas lika säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik. 

Lustjakt är certifierade av Trygg E-handel

Lustjakt är certifierade av Trygg E-handel och har varit detta i många år, ända sedan Trygg E-handel startades 2007. Vi vet att en stor del av våra besökare tycker det är viktigt med tillit och att de söker bevis för att det företag de väljer att handla ifrån sköter sig och därmed erbjuder ett tryggt köp från början till slut och även när det gäller eventuella garantiärenden eller liknande. Trygg E-handel certifieringen är en trygghet för dig som kund.

En e-butik som är certifierad av Trygg e-handel har förbundit sig att följa en rad krav och därför är det endast stabila och seriösa företag som har rätt att vara certifierade. Bland annat ställs krav på att företaget ska vara tydlig med sin identitet, ha säkra rutiner för hantering av personuppgifter, använda säkra betalningslösningar samt ha en stabil ekonomi.

Kvalitetsmärkningen Trygg e-handel visar att vi som e-handlare står för tydliga, enkla och enhetliga villkor gentemot våra kunder. Vi arbetar för att utveckla säkra och trygga köp på nätet tillsammans med Svensk Digital Handel som står bakom Trygg e-handel.
Populärast i kategorin
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
399 kr
899 kr
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Hygiene
Hygiene
99 kr
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
499 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
ON Arousal gel ultra
ON Arousal gel ultra
199 kr
299 kr
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr