•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

Tråkigt sexliv
Är ditt sexliv som en trött gäspning?

Här får du några användbara tips du kan tänka på för att få ett mer spännande sexliv, ett mer spännande liv får du på köpet.


Undvik att vara förutsägbar

Du blir som en enda stor gäspning när din partner redan på förhand vet vad du ska säga och göra. Var nyfiken och öppen för att testa nytt.


Undvik att vara pessimist och realist

Det är vare sig kul eller uppmuntrande att höra på negativa kommentaren eller kommentarer om att sexlivet inte är så bra och att vi borde ha mer sex. Det leder sällan till mer lust utan kan mer upplevas som en anklagelse och istället ge skuldkänslor. Du behöver inte prata om hur livet ter sig just nu för det är ointressant, så länge som du inte vill vara kvar där förstås. Ett spännande sexliv börjar i din fantasi så lämna vardagen för en stund och föreställ dig ett helt annat scenario. 


Undvik likgiltighet

Om din partner har klätt sig extra fin eller ger dig flirtiga ögonkast då är det dags att väcka upp passionen och visa att du uppskattar det. Trötta och likgiltiga ögon kan ta död på vilken lust som helst.


Undvik jobbsnack

Prata gärna jobb men inte alltid och absolut inte om du och din partner ska komma i stämning för sex. Även om du tycker att ditt jobb är det mest intressanta som finns att prata om så kanske inte din partner tycker det. Vill du ha ett bra sexliv så får du visa det både i ord och handling.


Undvik blyghet och prydhet

Visst kan det vara bra att vara pryd i vissa situationer men när det gäller något så intimt som sex så är det en nackdel, så länge som din partner inte tänder på själva prydheten förstås. Lust föder lust så visa upp din kåthet för din partner.


Undvik egofixering

Inget kan vara mer avtändande än när någon slår sig för bröstet och tycker att den är världsbäst. Fråga istället vad du kan göra för att din partner ska njuta fullt ut och du kommer att ta dina första steg mot att bli bäst. För din partner.

Ett bra sexliv får man inte. Det förtjänar man. Allt börjar med dig.

Vill du ha mer tips?

Läs artikeln Kreativt och lekfullt sex


2016-08-25 @ 11:24:58
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Tzazvx:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info