Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Homeparty

Bjud in minst 7 av dina vänner till ett homeparty som är något utöver det vanliga. Ett homeparty med sexleksaker brukar inbjuda till mycket skratt och fniss men öppnar också upp för mer seriösa frågor om sex och samlevnad.  

Säljaren har tystnadsplikt och tar upp beställningarna enskilt så alla kan känna sig trygga och få hjälp med att välja produkter efter behov. 
Alla beställningar skickas diskret till varje gäst så att du som värdinna inte får något extrajobb. Som värdinna får du också en gåva från Lustjakt.

Normalt är ett party kostnadsfritt men vid möhippa, födelsedagsparty, överraskningsparty och liknande så tillkommer en kostnad på 500 kr. 

Läs mer om hur ett homeparty går till

Boka ett homeparty                           

Du kan boka ett party på flera sätt. Ring vår kundtjänst eller skicka ett mail till oss. Du kan även fylla i intresseanmälan och skicka din förfrågan online. Du förbinder dig inte till något genom att skicka din förfrågan till oss. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.     


Jobba som homepartysäljare

Att vara återförsäljare för Lustjakts produkter är roligt, lätt och utvecklande. Men att vara återförsäljare handlar inte bara om att sälja lycka och glädje. - Det handlar ofta lika mycket om att ta kontroll över sitt liv och att vara sin egen chef. -Det handlar om ekonomiskt oberoende och att förverkliga sina drömmar.

Är du redo att ta dig an ett nytt äventyr, skapa en ny karriär och träffa hundratals nya bekantskaper? Vill du vara med och ge människor mer lust och glädje i sina liv?

Läs mer om att arbeta som homepartysäljare

Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
599 kr
999 kr
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
149 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
449 kr
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Rocknroll balls
Rocknroll balls
229 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
ON Arousal gel ultra
ON Arousal gel ultra
199 kr
299 kr