Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Vår policy angående personuppgifter

Vi på Lustjakt värnar om våra kunders personliga integritet och i detta dokument beskrivs den integritetspolicy som Lustjakt tillämpar för vår webbplats.

Informationsinsamling

Som besökare kan du surfa på Lustjakts sidor utan att behöva uppge vem du är och vi samlar bara in information om hur våra besökare använder våra webbplatser.
Den information Lustjakt samlar in är följande:

  • IP-adress
  • Webbläsarens namn och version
  • Vilket operativsystem besökarna använder
  • Adressen som besökaren använde för att komma till sidan
  • Datum och tid
  • Uppgifter om vilken webbplats som besökaren kommer ifrån

Personuppgiftslagen - PUL

Policy på Lustjakt

Enligt personuppgiftslagen så har du rätt att ta del av de personuppgifter som vi registrerat om dig. För att lämna ut uppgifter krävs, enligt personuppgifts-lagen, att du sänder in en undertecknad begäran till oss. Vår postadress hittar du på vår kontaktsida.

Om de registrerade uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta så har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Vad vi undersöker är bland annat antalet besökare och hur dessa navigerar på Lustjakts webbplats, samt vid vilken tidpunkt som sidan är mest besökt.

Vidare undersöks viss regioninformation, från vilka webbplatser besökarna kommer, samt vilka söknycklar som används för att lokalisera webbplatsen. Denna information är endast tillgänglig för ett fåtal personer inom Lustjakt och skyddas av tillgängliga säkerhetsprogram.

Vid onlinebeställning

De uppgifter du lämnar till oss, exempelvis namn, postadress och e-postadress stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner.
Undantag sker i de fall där externa system används för betalningshantering såsom kreditkortsbetalning och fakturabetalning.

Cookies

Cookies på Lustjakt

Vi använder oss av så kallade cookies (kakor) på våra hemsidor. Cookies är små informationsfiler som sparas av webbläsaren på datorns hårddisk. Användningen av dessa leder till att vi har möjlighet att identifiera om det är första gången någon besöker hemsidan eller om det skett förut.
En cookie är opersonlig och talar exempelvis inte om för oss vad du har för e-postadress, vi kan inte heller använda den för att få någon annan information om dig.
För nyare webbläsare finns möjligheten att ställa in om man vill hindra cookies eller få information varje gång en cookie skickas.

Vårt beställningssystem är liksom de flesta Internetbutiker baserat på cookiehantering. Om din webbläsares cookiehantering är inaktiverad, måste beställningen gå via telefon eller e-post.

Vad är en cookie?

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker sparar på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande.

Det finns två olika typer:
Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen.
Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här cookien temporärt i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Personlig integritet

I cookien sparas endast information som Lustjakt samlat in för statistik, eller inställningar som du själv valt att spara.
Din dator sänder inga personliga uppgifter till webbplatsen. Detta innebär att du inte behöver vara orolig för att Lustjakt kan få tag i information som kan fastställa vem du är eller vart du befinner dig.

Vad innebär detta för dig?

På Lustjakts webbplats används cookies för att ge användaren tillgång till funktioner som beställning av produkter och säker inloggning.

Om du inte accepterar användning av cookies kan du stänga av denna funktion på din dator. Problemet blir då att du inte kan beställa produkter på vanligt vis. Istället så vill vi då hänvisa dig till att beställa via mail eller telefon. Kontaktinformation hittar du på kontaktsidan.

Vad säger lagen?

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

  • att webbplatsen innehåller cookies
  • vad dessa cookies används till
  • hur cookies kan undvikas

6 kap. 18 § lagen om elektronisk kommunikation

Elektroniska kommunikationsnät får användas för att lagra eller få tillgång till information som är lagrad i abonnents eller användares terminalutrustning endast om abonnenten eller användaren av den personuppgiftsansvarige får information om ändamålet med behandlingen och ges tillfälle att hindra sådan behandling. Detta hindrar inte sådan lagring eller åtkomst som behövs för att utföra eller underlätta att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller som är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren eller abonnenten uttryckligen har begärt.


Vad är syftet med bestämmelsen om cookies?

Bestämmelsen i lagen syftar till att skydda användarens integritet. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookies kan därför även användas för att sammanställa och analysera den information som en användare lämnar efter sig när han eller hon surfar på nätet.


Nyhetsbrev

Lustjakt säljer eller lämnar inte ut e-postadresser vidare till tredje part.
Alla de uppgifter du lämnar till oss, stannar inom Lustjakt.
När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så är det nyhetsbrevet du får. Ingenting annat.

Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
149 kr
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
599 kr
999 kr
Rocknroll balls
Rocknroll balls
229 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
449 kr
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
ON Arousal gel ultra
ON Arousal gel ultra
199 kr
299 kr
NC Intimate gel 5ml
NC Intimate gel 5ml
49 kr