•  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakt.se samtal
Satisfyer pro 2 Generation 3 hos Lustjakt.se
Scandero Silicone Dream Glide hos Lustjakt
Få inspiration, tips, råd hos Lustjakt

Lustjakts topplista sexleksaker

Bästsäljande produkter

Pullande Molly
En unik Rabbitstav som juckar med tyngre stötar inuti staven.
€107.50
Golden Duo Eggs
Två gyllene ägg som har mycket kraft när de vrids till max.
€21.63
Mamma Mia
Oh Mamma Mia! Dildo med intensivt surrrande vibbar och sugpropp.
€37.93
Satisfyer Secret Panty Vibe
Hemlighetsfull och mobilstyrd vibrator som sätts i trosan.
€54.24
King of Rings
6-pack penisringar. Använd de antal ringar som ger dig önskad effekt.
€19.46
Love Companion
Ren maskulinitet i rejält dildo-format med steglösa vibrationer.
€37.93
Satisfyer PRO 2 Next
Intensiv stimulans utan vibrationer - lösningen är vakuum och luft!
€54.24
€84.67
Novax compression
Innovativ njutning för män som kombinerar kompressioner och vibrationer.
€86.85
Lustjakt bästa sexleksaker

Diskret paket från Lustjakt

Lustjakts nyhetsbrev lustnytt

Lustjakts fysiska lagerbutik

Boka ett homeparty med Lustjakt

Välkommen till Lustjakt!

Sexleksaker som är noga utvalda och sexualupplysning sedan 2001. Vid frågor eller funderingar så hjälper vi dig gärna via chatt, mejl eller telefon. För att du som kund ska känna dig extra trygg har vi alltid tystnadsplikt, 3 års garanti och 90 dagars öppet köp. Vuxenleksaker som t.ex. dildos och vibratorer är vår specialitet.

Välkommen till vår shop med vuxenleksaker såsom dildos, lufttrycksvibratorer, onanihjälpmedel och mycket mer. När vi startade Lustjakt så var målet att öka människors lust och njutning i livet. Inte att sälja dildos, även om det är den väg vi valt för att göra det möjligt. Vid starten så var sexleksaker inte alls lika accepterat som idag. Det var mer en privat angelägenhet där få vågade vara öppna och prata om dem.

Sexleksaker är idag ett naturligt inslag i sexlivet för många. Undersökningar visar att 49 % av svenskarna har en vuxenleksak  i sin sängbyrå och att mer än 94 % av alla kvinnor upplever att de får ett bättre sexliv av att använda ett hjälpmedel. Vi hoppas att det blir än fler som vågar testa sexleksaker då det är så uppenbart att det för många leder till ökad lust och njutning. Men också att du som redan har en vågar prova fler varianter än det man först skaffade. Många kvinnor och män kan vittna om att de, precis som med annat i livet, har fått ut mer ju fler vuxenleksaker de provat eftersom de hela tiden ökar sin erfarenhet.

Sexhjälpmedel & vuxenleksaker

Vi tror också på att vägen till ökad lust och njutning kan gå via att vi inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Lustjakt finns till för dig som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Därför driver vi också ett antal hemsidor som innehåller viktig kunskap och inspiration kring ökad njutning och problemlösning i sexlivet men också inom relationer människor emellan.

Vi på Lustjakt ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema. Vi vill medverka till att höja det svenska folkets njutning kring sex och kärlek. Lever vi upp till det? Den som är bäst lämpad att svara på det är du. Vi är ytterst tacksamma för alla åsikter som kommer från våra kunder så tveka inte att höra av dig med åsikter och tankar på hur vi än bättre kan leva upp till vår mission om att ge ökad lust och njutning. 

På Lustjakt.se finner du tydlig information och recensioner på mängder av produkter, dildos, sexiga underkläder, sexuella hjälpmedel och andra njutningsprodukter så vår förhoppning är att något ska passa dig. Vi har valt ut alla produkter med omsorg. Alla våra produkter är noga utvalda i samarbete med vår speciella testpanel och våra specialister på varje produktområde.


Lycka till med ditt framtida köp av vuxenleksaker.

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
€19.46
Hygiene
Hygiene
€10.76
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
€15.11
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
€54.24
€84.67
Feel Sensual Orgasm Gel
Feel Sensual Orgasm Gel
€21.63
Autorabbit
Autorabbit
€32.50
€54.24
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
€10.76
Enjoy Ring
Enjoy Ring
€5.33