•  Mysig butik på landet
 •  Sveriges största riktiga butik
 •  Helsvenskt
 •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Kreativt och lekfullt sexlekfullt och kreativt sex

Som en motvikt till vår oftast prestations- och målinriktade vardag, så föds det en allt större längtan att få känna sig fri. Att få vara lekfull, bekymmerslös och kreativ utan att det behöver leda till något. Det är ingen slump att målarböcker för vuxna har blivit en succé, inte heller att lego för vuxna börjar bli populärt. Det finns inget speciellt syfte och mål. Det är inte tänkt att slutresultatet ska visas upp och beundras utan det enda syftet är att få skapa och vara närvarande i nuet utan krav. Målarboken slängs och legobitarna tas isär.

Kravfullt sexliv?

Även på det sexuella området kan många uppleva att det har blivit ett krav att ha sex och att det ska utövas på ett speciellt sätt. En sexakt utan orgasm blir ett misslyckande och gör att man kan känna stora krav på att prestera och leverera.

Hur får man ett kreativt och lekfullt sexliv?

Undersök din kropp som om du upptäckte den för första gången. Gör likaså med din partners kropp. Känn in. Var nyfiken. Kommunicera. Le. Skratta. Använd din kreativitet, nyfikenhet och fantasi. 

Några små tips:

 • Använd gärna en ögonbindel, då tar du bort synintrycket och kan bara känna efter inifrån samt att du inte ser vad som är på väg att hända.
 • Våga testa en sexleksak om du inte har gjort det innan, på så sätt tar du enkelt in skratt och glädje i sexlivet och bryter slentrian som lätt kryper sig på. Det känns mycket udda och ofta skrattretande att se exempelvis ett fantasifullt litet djur sitta på penis. Att den sedan ger er båda glädje och nya erfarenheter, efter att man lyckas slappna av tillsammans med den nya leksaken och upplevelsen.  
 • Skriv små lappar eller sms under dagen med små romantiska meddelanden, allt för att förhöja spänningen inför ert möte. Vill du ha färdiga tips på lustfyllda utmaningar så hittar du det här.
 • Testa att spela ett romantiskt spel eller kasta en tärning för att få tips på olika saker ni kan göra med varandra. 
 • Sprid ut rosenblad från ingången till ett romantiskt bad med levande ljus, sedan kan hon/han följa bladen vidare in till sängkammaren där du förberett en härlig varm massage med ett massageljus på ett halkigt lacklakan
 • Testa en App-styrd sexleksak som du kan styra på långt håll (här behöver ni inte ens bo på samma plats, bara ni båda har Wi fi så fungerar det). Eller så är ni på en och samma plats och den ena styr vibratorn, kan kännas både förbjudet, busigt, lekfullt och mycket lusthöjande. 
 • Välj en helt ny plats, kanske i köket, tvättstugan eller kanske tom utomhus. 
 • Testa nya ställningar, kanske med hjälp av en sexgunga eller något som redan finns i hemmet. 
 • Testa att ringla chokladsås, vatten eller vin eller annat slickbart över kroppen. Kyss och slicka upp det från din älskades kropp. 
 • Rollspel är också populärt, då får vi använda vår fantasi och kan även gå in i en annan personlighet vilket höjer spänningen hos båda. Kanske kan man här göra något som känns förbjudet annars. I fantasin styr vi och det kan göra det hela riktigt eggande.


Hur känns olika material?

Ta fram hela artilleriet med produkter i olika material som du har hemma. Hur känns det om du smeker kroppen med en tygbit? Siden? Sammet? Jeanstyg? Eller hur upplevs kall metall eller glas?

Byt håll

Testa att byta håll - en av er vänder sig upp och ner. Hur är det att kyssas när en mun är vänd åt andra hållet? Brukar du ligga underst? Byt position och placera dig överst, vad händer då?

Olika ställningar

Testa hur det är att hänga över soffryggen eller att ligga på sidan på ett bord medan din partner går runt och undersöker din kropp från alla vinklar och vrår. Använd din fantasi.

Använd sexleksakerna på nytt sätt

Ta fram dina sexleksaker och se om de kan användas på ett annat sätt än du brukar. Hur upplevs till exempel vibrationer under fötterna? I hårbotten? På ryggen? På kinden?

HA KUL!

Här hittar du bondage produkter som ger extra krydda till sexlivet
Här nedan ser du tips på sexleksaker och produkter som kan gynna ett kreativt och lekfullt sexliv.

Sexgunga för dörr
Nya positioner


Safari egg vibrerande ägg
Eggande vibrationer

Författare Lis Jacobsson

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info