Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Kreativt och lekfullt sexlekfullt och kreativt sex

Som en motvikt till vår oftast prestations- och målinriktade vardag, så föds det en allt större längtan att få känna sig fri. Att få vara lekfull, bekymmerslös och kreativ utan att det behöver leda till något. Det är ingen slump att målarböcker för vuxna har blivit en succé, inte heller att lego för vuxna börjar bli populärt. Det finns inget speciellt syfte och mål. Det är inte tänkt att slutresultatet ska visas upp och beundras utan det enda syftet är att få skapa och vara närvarande i nuet utan krav. Målarboken slängs och legobitarna tas isär.

Kravfullt sexliv?

Även på det sexuella området kan många uppleva att det har blivit ett krav att ha sex och att det ska utövas på ett speciellt sätt. En sexakt utan orgasm blir ett misslyckande och speciellt mannen kan känna stora krav på att prestera och leverera.

Hur får man ett kreativt och lekfullt sexliv?

Undersök din kropp som om du upptäckte den för första gången. Gör likaså med din partners kropp. Känn in. Var nyfiken. Kommunicera. Le. Skratta.

Hur känns olika material?

Ta fram hela artilleriet med produkter i olika material som du har hemma. Hur känns det om du smeker kroppen med en tygbit? Siden? Sammet? Jeanstyg? Eller hur upplevs kall metall?

Byt håll

Testa att byta håll - en av er vänder sig upp och ner. Hur är det att kyssas när en mun är vänd åt andra hållet? Brukar du ligga underst? Byt position och placera dig överst, vad händer då?

Olika ställningar

Testa hur det är att hänga över soffryggen eller att ligga på sidan på ett bord medan din partner går runt och undersöker din kropp från alla vinklar och vrår. Använd din fantasi.

Använd sexleksakerna på nytt sätt

Ta fram dina sexleksaker och se om de kan användas på ett annat sätt än du brukar. Hur upplevs till exempel vibrationer under fötterna? I hårbotten? På ryggen? På kinden?

HA KUL!

Här hittar du bondage produkter som ger extra krydda till sexlivet
Här nedan ser du tips på sexleksaker och produkter som kan gynna ett kreativt och lekfullt sexliv.

Sexgunga för dörr
Nya positioner

Nurse Sjuksyster dräkt för rollspel

Ett besök av sköterskan

Safari egg vibrerande ägg
Eggande vibrationer

Populärast i kategorin
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
399 kr
899 kr
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Hygiene
Hygiene
99 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
499 kr
Dream Plug Rosie S
Dream Plug Rosie S
199 kr
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Anillo ring
Anillo ring
99 kr