•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating
Dilators set i gruppen FÖR KVINNAN / Dildos med vibration hos Lustjakt Svenska AB (4657)

Dilators set

Dilatorset, framtaget för att hjälpa kvinnor att öka styrkan eller tänja slidan.
529 kr
 
Lägg i kundvagnen
Dilators set
Produktinfo Specifikationer Lämna omdöme

Dilatorset är en uppsättning med dilatorer för slidan. De vaginala dilatorerna kommer i tre olika storlekar och är specifikt framtagna för att hjälpa kvinnor att öka styrkan eller tänja slidan exempelvis efter kirurgiska ingrepp och strålning eller vid problem i underlivet ex. Vaginism eller Vestibulit.
Du kan också använda Dilatorsetet för träning av bäckenbotten och vaginala muskler, gör knipövningar under användning.

Setet inkluderar en hudvänlig vibrerande massagestav och den har tre sammankopplade, graderade storlekar som gradvis ökar och utvidgar omkretsen för en kontrollerad komfort. Sätt på den storlek du vill ha på dilator-basen och vrid den övre delen så att den sitter fast i dilator-basen.

Det medföljer också ett supermjukt och smidigt TPR-överdrag som du kan trä på om du önskar mer struktur vid användandet av setet.  Överdraget har små mjuka knottror som ska stimulera vid användning. Är du väldigt öm och känslig i underlivet, så är det att rekommendera att använda endast hårdplaststavarna tillsammans med glidmedel utan överdrag.

Denna lättanvända vidgningssatsen är perfekt för att stärka böckenbottenmusklerna och för att ge förhöjd njutning. Börja alltid din träning med den tunnaste dilatatorn och öka gradvis storleken när du känner att det är dags. – Skynda långsamt bara, har man problem exempelvis med Vestibulit eller Vaginsm så tar det tid innan man märker av förbättring.

Hårdplast tillsammans med glidmede glider mycket enkelt och lätt utan att ge så stor friktion. Detta är extra bra för dig som lätt blir öm i underlivet.
Har du problem med torra och sköra slemhinnor så är det bättre att använda ett silikonbaserat glidmedel som ger långvarigt glid och inte så mycket friktion.
Tänk också på att använda ett bakteriedödande rengöringsmedel för sexleksaker och ljummet vatten vid rengöring av staven, så att du inte får bakterietillväxt på den när den inte används, som man sedan för till slidan vid användning.

Total längd: 27 cm
Diameter Dilator-bas: 2 cm
Diameter small: 2,5 cm
Diameter medium: 3,25 cm
Diameter large: 3,75 cm

Ljudnivå: Högt på maxhastighet annars medel

Populärast i kategorin
G aston
G aston
299 kr
Köp
Info
Lufttrycks Rabbit
Lufttrycks Rabbit
599 kr
Classic Walter
Classic Walter
399 kr
Köp
Info
RO Bullet 160 Allure Deep Red
RO Bullet 160 Allure Deep Red
349 kr
Köp
Info
Slim Sparkle
Slim Sparkle
199 kr
Köp
Info
Diamond silk
Diamond silk
259 kr
Köp
Info
Ladyfinger pink
Ladyfinger pink
129 kr
Köp
Info
Luminate Mate
Luminate Mate
699 kr
Köp
Info