•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating
Du, jag & sex i gruppen BÖCKER & FILMER / Böcker hos Lustjakt Svenska AB (5147)

Du, jag & sex

Vardagens krav, småbarnsår och andra livsomställningar påverkar lusten och känslorna kring sex.
649 kr
 
Lägg i kundvagnen
Du, jag & sex
Produktinfo Specifikationer Lämna omdöme

Olika sexlust


Vardagens krav, småbarnsår och andra livsomställningar påverkar lusten och känslorna kring sex. Ens egen lust går inte alltid hand i hand med partnerns.

Varför har vi sex alltmer sällan? Är han inte attraherad av mig? Borde jag ställa upp på sex ibland, fastän jag inte känner för det? Tycker hon att jag är för tjock?

Vad betyder sex för mig?

Sex kan fylla många olika behov såsom njutning, bekräftelse, tröst, stresshantering och vara ett sätt att komma nära, visa kärlek och se varandra. Vad betyder egentligen sex för dig? Och för din partner? Det är alltför vanligt att vi inte pratar med varandra, utan gissar vad vår partner vill och behöver. Risken är att vi sårar varandra i onödan eller blir missnöjda. Hur kan jag berätta att jag är för trött för sex, och ändå förmedla att jag älskar min partner? Eller vara tydlig med vad jag saknar och längtar efter?

Hur ni hanterar olikheter och utmaningar i sexlivet


I den här boken berättar två erfarna psykologer hur par kan hantera olikheter och utmaningar. Många exempel som ger igenkänning varvas med fakta och förslag på hur ni som par kan bli mer nöjda med ert sexliv och utveckla ert förhållande.

Steven James Linton är professor i klinisk psykologi vid Örebro universitet och vetenskaplig ledare för Center for Health and Medical Psychology (CHAMP). Han är leg. psykolog och leg. psykoterapeut. Ida Flink är leg. psykolog och docent i psykologi, verksam vid Center for Health and Medical Psychology (CHAMP) vid Örebro universitet.
Sagt om boken

Många par upplever att det är svårt att prata om sex men med konkreta råd ger författarna Ida Flink och Steven James Linton, båda erfarna psykologer, exempel på hur man kan prata med varandra utan att såra eller kritisera.

Om boken

Genom berättelser från par får läsaren praktiska och konkreta tips. Helhetsbetyg: 5.
Jennie Arvidsson, BTJ-häftet nr 21, 2019.
Populärast i kategorin
Kåterier
Kåterier
149 kr
Kamasutra Njutningens sköna konst
Kamasutra Njutningens sköna konst
469 kr
Köp
Info
Cirkus Eros
Cirkus Eros
149 kr
Surrealister om SEX
Surrealister om SEX
139 kr
Köp
Info
Fejkad orgasm
Fejkad orgasm
149 kr
Köp
Info
69 sexiga lekar
69 sexiga lekar
229 kr
Köp
Info
Orgasmboken
Orgasmboken
249 kr
Knip för bättre hälsa
Knip för bättre hälsa
449 kr
Köp
Info