•  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating
Nina Ninja Balls i gruppen FÖR KVINNAN / Knipkulor hos Lustjakt Svenska AB (3676)

Nina Ninja Balls

Tilltalande design och tyngder för bästa effekt.
239 kr
Produktinfo Specifikationer Lämna omdöme
Inkontinensbesvär är ett mycket vanligt problem och många kvinnor kan vare sig hoppa eller nysa, utan att det kommer några droppar urin. Oavsett om du redan har besvär eller om du vill förebygga, så är dessa kulor ett mycket bra hjälpmedel.

Flower power
Nina Ninja Balls är knipkulor som hjälper dig i din träning till en starkare bäckenbotten. De har en design som utmärker sig från de ordinära släta kulorna, med lätt utbuktande mönster för att efterlikna en blomma med blad och kronblad. De har en förtjusande flamingo rosa färg och är tillverkade i hudvänligt silikon. I varje kula finns det en ljuddämpad tyngd som bidrar till att träningen ska bli ännu effektivare. Kulornas diameter är 3,5 cm och deras sammanlagda vikt är 67 g. 

Medföljer
Förvaringspåse.

Gör så här
För in kulorna i slidan och använd gärna ett glidmedel tillsammans med kulorna, så att de blir lätta att föra in och att ta ut. Så fort du får in någonting i slidan, börjar de små slidmusklerna att arbeta och tyngden i kulorna gör att de rör på sig lite lätt, så att dina muskler får jobba lite mer. Har du svag muskulatur, kan du börja med att sitta eller ligga ner och knipa om kulorna. När du blir lite mer tränad kan du gå omkring och kanske t o m hoppa runt, utan att kulorna ramlar ut.
Oavsett om du har problem att hålla kvar kulorna eller inte, så ger knipövningar samtidigt som du har kulorna, den bästa effekten. 

Regelbundenhet viktigt
Det är bättre att använda knipkulorna 10 minuter varje dag än att du använder dem högst sporadiskt. Utnyttja tiden medan du borstar tänderna på morgonen, så att det blir en rutin, då kommer också resultaten.

Extra bonus
När du har övat upp dina slidmuskler kommer du även att kunna få starkare orgasmer. Det är också möjligt att din sexlust ökar i och med att du så ofta fokuserar på dina slidmuskler.

Särskilt lämplig för dig som
1. vill träna bäckenbotten
2. vill ha färgstarka knipkulor
3. önskar starkare orgasmer
Tillbehör till Nina Ninja Balls
Hygiene
GLÖM INTE: Bakteriedödande rengöringsmedel för leksakerna så att du slipper problem.
99 kr
Scandero Water Dream Glide
LUSTJAKTS VAL. Hudvårdande glid med Aloe vera. 100 ml
139 kr
Populärast i kategorin
Alive knipkulor
Alive knipkulor
249 kr
Flip Loop Balls
Flip Loop Balls
99 kr
White balls
White balls
99 kr
Tingling Berry Egg
Tingling Berry Egg
399 kr
Layla Peonia balls
Layla Peonia balls
249 kr
Tone knipkulor
Tone knipkulor
249 kr
Layla Tulipano balls
Layla Tulipano balls
199 kr
Miu miu vibe balls
Miu miu vibe balls
899 kr