Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating
Orgasmera mera i gruppen BÖCKER & FILMER / Böcker hos Lustjakt Svenska AB (77021)

Orgasmera mera

Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning, skriven av Ylva Franzén. Inbunden.
499 kr / 349 kr
Produktinfo Specifikationer Lämna omdöme
Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning är en bok för kvinnor som vill förstå sig på sin egen kropp bättre och kunna fyllas av en starkare lustkänsla. I tider av utseendefixering och prestationsångest, erbjuder Orgasmera mera inte bara en motbild utan också en kunskapsrik vägledning till ett hälsosammare och mer glädjefyllt förhållande till den egna kroppen och sexualiteten.

Orgasmera mera ger en helt ny syn på kvinnans möjligheter att nå sexuell njutning. Det här är en bok som gör upp med gamla missuppfattningar och fördomar och som pekar ut möjliga vägar för den som vill bli vän med sin kropp och få den att fungera bättre i ett sexuellt samspel. Här ges förklaringar till varför vi fungerar som vi gör och anvisningar om hur vi lättast tillfredställer våra behov och utvecklar vår kapacitet att njuta.

Orgasmera mera innehåller också praktiska tips och råd om hur man får en parrelation att fungera - och vänder sig därmed även till män. Det är en i verklig mening lustfylld lärobok som Ylva Fransén har skrivit utifrån sin djupa förtrogenhet med ämnet. Orgasmera mera kommer länge att tjäna som vägvisare för dem som vill nå fram till ett rikare sexliv.
Populärast i kategorin
Cirkus Eros
Cirkus Eros
249 kr
Orgasmboken
Orgasmboken
249 kr
Venusdeltat Erotiska noveller
Venusdeltat Erotiska noveller
169 kr
Orgasmera mera
Orgasmera mera
349 kr
499 kr
Just när det är som skönast
Just när det är som skönast
129 kr
Spelet
Spelet
149 kr
Vad är sex
Vad är sex
119 kr
Knip för bättre hälsa
Knip för bättre hälsa
399 kr