Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating
Otouch Suck n Lick  i gruppen FÖR KVINNAN / Lufttrycksvibratorer hos Lustjakt Svenska AB (4444)

Otouch Suck n Lick

Det bästa av två världar - med lufttrycksstimulator och slickhjul!
999 kr
Produktinfo Specifikationer Lämna omdöme


Med lufttrycksstimulator och slickhjul

Otouch Suck n Lick gör det möjligt att njuta av intensiv lufttryckstimulans eller ivrigt slickande tungor. Med en utsökt och elegant design. På ena sidan har den en lufttrycksstimulator, där ett munstycke omsluter klitoris och stimulerar med snabbt pulserade tryckvågor. På andra sidan sitter ett slickhjul med mjuka silikontungor. Utöver det finns även en värmefunktion i lufttrycksstimulatorns munstycke som intensifierar upplevelsen än mer. 

Sofistikerad design och 12 slickande tungor

Otouch Suck n Lick har en sofistikerad utformning och är behändig till storleken. Tillverkad i sammetslent kvalitets silikon, som är ftalatfritt och hudvänligt. Munstycket är relativt litet med diameter på 1,5 cm - 2 cm. Slickhjulet är försett med 12 mjuka tungor som smeker och slickar din allra känsligaste punkt. För att maximera upplevelsen och ge en mer realistisk känsla kan ett vattenbaserat glidmedel användas tillsammans med produkten.    

Intensitetsnivåer och rotationslägen

Otouch Suck n Lick har 3 intensitetsnivåer på lufttrycksstimulatorn och 4 rotationslägen på slickhjulet - två åt vardera håll. Värmefunktionen har två nivåer, där den uppgår till 35°C +/- 5°C på lägsta nivån och 45°c +/- 5°C på högsta nivån. Ljudnivån upplevs som mycket hög när lufttrycksstimulatorn startas, när munstycket hålls mot kroppen sänks ljudnivån. 

Uppladdningsbar och vattentät

Otouch Suck n Lick är uppladdningsbar med den medföljande USB-kabeln. Smidigt för dig att inte behöva tänka på köp av batteriet och snällt mot miljön. Den är även vattentät så att du kan få den njutning som du förtjänar i både vått och torrt. Otouch Suck n Lick levereras med USB-laddningskabel och förvaringspåse. 

Inför första användning

Det är mycket viktigt att du låter din Otouch Suck n Lick ladda fullt före första användning. Tänk också på att du alltid ska rengöra dina nya leksaker före du använder dem. För att ladda den så pluggar du in den medföljande USB-kabeln i sidan av produkten, där det är märkt med "DC 5V". När produkten är under uppladdning blinkar de två knäpparna, vid fulladdning har de ett fast sken. Vid första laddningen så får den gärna laddas några timmar extra. 

Användning av funktioner

För att starta lufttrycksstimulatorn håller du inne den större knappen i 2 sekunder, för att sedan reglera intensitetsnivå trycker du en gång på knappen. När du önskar använda slickhjulet trycker du snabbt två gånger på den stora knappen, för att reglera hjulets rotationsläge trycker du en gång på samma knapp. För att växla tillbaka till lufttrycksstimulatorn trycker du snabbt två gånger. 
För att starta värmefunktion håller du in den mindre knappen i 2 sekunder, för att reglera mellan den lägre och högre värmenivån trycker du en gång på samma knapp. När knappen blinkar innebär det att den ännu inte uppnått den lägre värmenivån, när knappen har ett fast sken har den ännu inte uppnått den högre värmenivån. 

Otouch Suck n Lick är särskilt lämplig för dig som

1. vill kunna variera stimulansen av klitoris
2. önskar en utsökt kvalitetsprodukt
3. föredrar uppladdningsbart

Tillbehör till Otouch Suck n Lick
Hygiene
Hygiene
GLÖM INTE: Bakteriedödande rengöringsmedel för leksakerna så att du slipper problem.
99 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
LUSTJAKTS VAL. Hudvårdande glid med Aloe vera. 100 ml
139 kr
Populärast i kategorin
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
399 kr
899 kr
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Satisfyer PRO 3 Vibration
Satisfyer PRO 3 Vibration
599 kr
699 kr
Satisfyer One Night Stand
Satisfyer One Night Stand
159 kr
Satisfyer PRO Deluxe
Satisfyer PRO Deluxe
499 kr
799 kr
Satisfyer PRO 4 Couples
Satisfyer PRO 4 Couples
699 kr
Mia Rose
Mia Rose
599 kr
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
99 kr