•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating
Pretty Shocking Egg i gruppen FÖR KVINNAN / Vibrerande ägg hos Lustjakt Svenska AB (4777)

Pretty Shocking Egg

Ägg som ger laddad stimulans med elstötar och vibrationer.
699 kr
 
Lägg i kundvagnen
Pretty Shocking Egg
Pretty Shocking Egg
Pretty Shocking Egg
Pretty Shocking Egg
Pretty Shocking Egg
Pretty Shocking Egg
Produktinfo Specifikationer Lämna omdöme


Elstötar som stimulerar nerverna på djupet

Pretty Shocking Egg ger stimulans med vibrationer och elektriska stötar. Tillför spänning och laddad njutning för hela kroppen med de elektriska impulserna som stimulerar nerverna på djupet. Har du inte tidigare testat så kommer det bli en upplevelse som inte går att likna med något annat. Har du nedsatt funktion eller känsel pga. av skada eller sjukdom kan detta ägg fungera som ett hjälpmedel. 

7 vibrationslägen och 3 elstöts nivåer

Pretty Shocking Egg har en trådlös kontroll som smidigt styr vibrationerna och elektrofunktionen, de två funktionerna kan användas samtidigt eller var för sig. Vibrationerna är starka till mycket starka i på högsta nivån, har 7 olika lägen, 3 fasta och 4 pulserande. Elektrochock funktionen har 3 olika intensitetsnivåer och hur man känner av det är individuellt. De allra flesta upplever det som elstötar och inte någon lätt pirrande känsla.

Mjukt silikon och flexibel svans

Pretty Shocking Egg är gjord i mjukt silikon och har en lätt räfflad yta. De två elektropunkterna är av hårdplast och båda punkterna behöver vidröras för att ägget ska ge elstötar. Med en mjuk och flexibel svans som gör ägget lätt att hantera.
Tillsammans med Pretty Shocking Egg rekommenderas det att välja ett vattenbaserat glidmedel. 

Uppladdningsbart och vattentåligt

Pretty Shocking Egg är uppladdningsbar och både ägg och kontroll laddas med den medföljande USB-kabeln. En laddning tar 60 minuter och ger ca 90 minuter av njutning. Produkten är vattentät och kan användas för lekar i bad och dusch. 

Pretty Shocking Egg är särskilt lämplig för dig som

1. söker en produkt som stimulerar nerverna på djupet
2. föredrar starka vibrationer 
3. vill ha trådlösstyrning

Användning

Börja med att ladda ägget och kontrollen. Laddaren förs in där de är märkta med DC. När de laddas har de ett blinkande rött ljus, när de är fulladdade lyser ett fast rött ljus. Håll inne knappen på ägget svans till en röd lampa tänder sig. För att starta vibrationerna hålls mittenknappen på kontrollen in tills en röd lampa lyser (ca 4-5 sek) och du byter läge genom en enkel knapptryckning på samma knapp. För att starta elektrofunktionen håll knappen med blixten inne tills dess att en vit lampa tänder sig och den börjar då ge stötar lägsta intensiteten, du byter intensitet på samma knapp. För att stänga av funktionerna trycker du på on/off-knappen på kontroll och ägg.

VIKTIGT! Läs medföljande instruktionsmanual innan användning. Där finns information gällande vem som inte bör använda sig av elektrofunktionen och säkerhetsinformation.
De nämnda som ej ska använda elektrofunktionen är minderåriga, gravida, sjuka eller skadade personer, personer som använder sig av elektronisk medicinsk utrustning oavsett om det är inuti eller utanpå kroppen, det inkluderar de med pacemaker, personer med avvikande blodtryck, hjärtrytm eller andra hjärtsjukdomar.
Använd inte produkten ihop med annan elektronik och kolla regelbundet att produkten är hel. Använd inte produkten om någon skada uppstått.

Tillbehör till Pretty Shocking Egg
Hygiene
GLÖM INTE: Bakteriedödande rengöringsmedel för leksakerna så att du slipper problem.
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
LUSTJAKTS VAL. Hudvårdande glid med Aloe vera. 100 ml
139 kr
Köp
Info
Populärast i kategorin
Glowing egg
Glowing egg
199 kr
Köp
Info
Aqua silk egg
Aqua silk egg
299 kr
Köp
Info
Safari egg
Safari egg
199 kr
Köp
Info
Remote control egg
Remote control egg
549 kr
Köp
Info
Shots remote egg large black
Shots remote egg large black
399 kr
Köp
Info
Shots remote egg small pink
Shots remote egg small pink
399 kr
Köp
Info
Caresse Embrace
Caresse Embrace
599 kr
Köp
Info
Colt turbo bullet
Colt turbo bullet
299 kr
Köp
Info