•  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating
Viamax Sensitive gel 15 ml i gruppen APOTEK / Stimulerande medel hos Lustjakt Svenska AB (65503)

Viamax Sensitive gel 15 ml

Gel för kvinnor. Tas på klitoris för ökad känslighet och intensivare orgasm. Test i Aftonbladet.
219 kr
Produktinfo Specifikationer Omdömen
Viamax produkter är baserade på afrodisiaka örter som människor har använt i tusentals år för att öka deras njutning, lust och sexuella förmåga. 

Stimulerande
ViaMax Sensitive gel är en stimulerande gel för kvinnor som appliceras direkt på klitoris för att ge ökad fuktighet och ökad känslighet.

Omdöme från Aftonbladets testpanel (070814): 
"Först inget. Det blev bara lite extra...blött. Men sedan märke jag att känsligheten ökade rejält. När min man smekte mig med fingrarna kändes det nästan för starkt, jag fick be honom vara försiktig. Men när han kom ini mig kunde jag ganska lätt gnida mig till orgsam, något jag annars brukar behöva mer stimulans för att lyckas med."
 

Naturligt lusthöjande 
Viamas Sensite gel bygger på 1988 års Nobelpris i Medicin och Fysiologi angående verkningsmekanismen för kväveoxid, som är naturligt förekommande i kroppen.

ViaMax Sensitive gel innehåller aminosyran arginin, som på naturlig väg hjälper till att bilda kväveoxid (NO), något som redan förekommer naturligt i kroppens alla kärl. En ökad mängd NO ökar tillfälligt blodcirkulationen i berört område och man upplever en pirrande känsla och ökad känslighet i området. Kväveoxid har även en motverkande effekt på blodplättarnas förmåga att klumpa ihop sig. 

Förutom Arginin innehåller gelen Menthol, Wild Yam, Echinacea Purpurea och Panax Ginseng. Dessa örter medverkar till förbättrad lubrikation, blodflöde och känsel i genitalierna, vilket förhöjer njutningen och underlättar orgasm. 

Crèmen är smak- och doftfri och ett utmärkt inslag i förspelet. 

Gör så här
En liten mängd appliceras på klitoris och undersidan klitoris. Effekten ökar för de flesta gradvis med antalet användningar. Oftast krävs tre eller fyra användningar innan man uppnår full effekt. 

Ingredienser: 
Arginin är en essentiell aminosyra som omvandlas till kväveoxid vilket ökar blodgenomströmningen och därmed kvinnans sensitivitet och förmåga till njutning. 
Mentol är en färglös eterisk olja med svag doft av pepparmynta som först och främst används som katalysator för att absorbera andra aktiva ämnen (arginin) genom cellmembranen. Oljan har kramplösande, antiseptiska och inflammationshämmande egenskaper. 
Röd Solhatt, Echinacea purpurea, är en korgblommig ört som förekommer naturligt i Nordamerika. Länge använd i syfte att höja immunförsvaret men har förutom sin antibakteriella funktion även mjukgörande egenskaper. 
Panax ginseng eller koreansk ginseng som den också kallas brukas främst i syfte att öka den psykiska och fysiska prestationsförmågan. 
Wild yam. Växten som egentligen heter Dioscorea Vilosa växer vilt i Mexiko. Den innehåller ett ämne mycket likt det kvinnliga könshormonet progesteron och används främst i hormonreglerande syfte. 

Särskilt lämplig för dig som 
1. vill underlätta orgasm 
2. få ökad upplevelse 
3. önskar ökad lust
Tillbehör till Viamax Sensitive gel 15 ml
Viamax Sensitive gel 50 ml
Gel för kvinnor. Tas på klitoris för ökad känslighet och intensivare orgasm. Test i Aftonbladet.
359 kr
Populärast i kategorin
Shiatsu man power cream
Shiatsu man power cream
269 kr
Holy Mary Climax Oil
Holy Mary Climax Oil
229 kr
ON Arousal gel ultra
ON Arousal gel ultra
229 kr
299 kr
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
ON Arousal gel
ON Arousal gel
229 kr
299 kr
ON Arousal gel test
ON Arousal gel test
49 kr
Viagel Men 30
Viagel Men 30
279 kr
Thor Fire Gel
Thor Fire Gel
249 kr