•  Mysig butik på landet
 •  Sveriges största riktiga butik
 •  Helsvenskt
 •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Tips för lyckat oralsexOralsexet han inte glömmer

Hur gör man ett bra blow-job egentligen? Ja, det finns troligtvis lika många svar på det som det finns män. Alla är vi olika och vad vi tycker om varierar från person till person. Vissa penisar är känsliga och behöver hanteras varsamt medan andra gillar hårdare tag och kräver mer intensitet. Fråga honom, lyssna på hans ljud och läs av hans gensvar så får du den absolut bästa uppfattningen av vad just han tycker är skönt. En förutsättning för att det ska bli ett extra bra resultat är att du verkligen gillar och njuter av det du gör samtidigt som du lägger ner din själ i att ge honom en oförglömlig avsugning. Det finns ett par saker som gäller rent allmänt vid en avsugning – mycket saliv, inga vassa tänder!

Här bjuder vi på några olika tekniker och tips du kan testa och förhoppningsvis så ger du honom en avsugning han inte glömmer i första taget :)

 1. Överraska honom, utan förvarning så att han inte hinner få stånd innan du börjar. Låt honom stå upp, gärna med stöd av exempelvis en bänk bakom sig. Dra ner hans byxor, sätt dig på huk framför och ta tag med händerna runt hans skinkor. Använd tungan för att lyfta penisen och slut munnen kring hela hans slaka penis. När den är slak är det inte så svårt att ta hela längden. Sug långsamt från roten och ut mot ollonet. Gör samma sak på nytt, öppna munnen och slut läpparna runt roten och sug sakta utåt. Troligen växer hans stånd till rätt så snabbt och då kan det vara svårare att ta hela från roten. Byt då teknik.


 2. Klassikern - Håll ett stadigt tag med ena handen längst ner kring penisskaftet. Sug honom med långa djupa stötar samtidigt som du följer med i samma rytm med handen. Låt tungan svepa med en cirkelrörelse runt ollonet varje gång du kommer till toppen.


 3. Ta tag runt lemmen och böj den framåt, rakt ut från hans kropp. Sug honom så djupt du kan och lämna honom utanför munnen på varje utåtgående rörelse. Skjut ut läpparna och låt honom tränga in med kraft genom munnen varje gång. Överflödigt med saliv gör det till en extra sexig rörelse.


 4. Pressa hans lem mot gommen genom att trycka med tungan uppåt. Nu kan du få till ett bra vacuum och ett skönt hårt sug. Anpassa ditt sug och tryck så att det inte blir för hårt för honom. Arbeta samtidigt fram och tillbaka med bakre delen av tungan mot hans ollon för att intensifiera njutningen.

 

 1. Håll ett stadigt tag alldeles vid roten av hans lem med båda dina händers fingrar. Kläm åt och tryck mot honom, se till att han har stöd så att han kan spänna sig tillbaka mot dig och skjuta fram sitt kön. Hans lem kommer nu att bli extra hård och ådrig av ditt tag. Låt din tunga vandra fram och tillbaka över hans spända ådror och svullna ollon. Sug ollonet med mycket saliv i munnen och tryck din tunga mot ollonets undersida vid varje rörelse. Titta honom i ögonen och bekräfta hans upphetsning. Förhöj njutning genom att låta honom höra ljudet av din egen upphetsning.


 2. Placera dig vid sidan av honom. Puta med läpparna och öppna lite lätt samtidigt som du för fram tungan lite. För munnen och tungan fram och tillbaka längs ena sidan av hans penisskaft och hela vägen upp till ollonet. Vät med saliv hela tiden med hjälp av tungan. Din underläpp kommer ge stimulans på hans känsliga undersida av ollonet och strängen. Spänn läppen och låt samtidigt tungan glida runt kanten när du når ollonet.


 3. Smek dig själv samtidigt som du suger honom, se till att han kan se vad du gör. Han kommer att bli galet tänd av den sexiga åsynen!


 4. Variera stimulansen med att övergå till att slicka och försiktigt suga på pungen. Sug varsamt in en pungkula helt i munnen. Många män gillar stimulans av pungen men ofta glömmer vi ge den delen av hans kön tillräckligt med uppmärksamhet. Pungen är känslig, var försiktig och lyssna noggrant på hans reaktion.


 5. Låt inte dina händer vara sysslolösa under tiden du suger och slickar. Smek honom i ljumskarna, längs låren, massera eller tryck mot blygdbenet, pressa ett finger mot hans anus eller massera hans prostata från utsidan genom en cirklande rörelse med tryck mot mellangården.


 6. Ta varmt vatten i munnen och håll det kvar en stund så att värmen sprider sig. Svälj eller spotta ut. Öppna munnen och ta in så mycket som möjligt av hans längd. Din varma och blöta mun som omsluter honom kommer ge en extra skön känsla.


 7. Sug på en minttablett innan eller samtidigt som du suger honom. Minten kommer att kännas lite kall och pirrig vilket kan ge honom en spännande upplevelse med ökad stimulans.  


 8. För att maxa avsugningen är det viktigt att växla både tempo, teknik, vinkel, stötdjup och variera mellan hård tunga och mjuka läppar.


 9. Be honom säga till när han börjar närma sig utlösning. Då kan du kombinera munnen tillsammans med handen och hålla en jämn rytm samtidigt som du ökar takten. Om du inte vill att han ska komma i munnen på dig så kan du det allra sista bara använda handen och låta honom spruta på någon annan del av din kropp.

 
P.S Du kan använda ett smaksatt glidmedel som gör oralsexet läckert välsmakande

För att öka stimulansen ytterligare kan du t.ex. använda Fleshlight Quickshot Clear eller Fleshlight Quickshot Silver

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
129 kr
Köp
Info
Eros Woman Silicone Care 100ml
Eros Woman Silicone Care 100ml
219 kr
Köp
Info