•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Fyra skäl att använda en potenspump En potenspump kan vara till glädje för mannen

Potenspump kan även kallas vakuumpump, penispump eller erektionspump.

En potenspump är en plastcylinder som man sätter över penisen, i botten på pumpen sitter en gummipackning som gör att det blir tätt runt penisroten. Därefter trycker man på pumpen så att luften avlägsnas ur cylindern. Det är genom att det bildas vakuum i cylindern som svällkropparna i penis blir blodfyllda och på så sätt får man erektion. När man fått tillräcklig styvnad tar man bort pumpen och fäster en potensring längst in vid penisroten.

Här är fyra anledningar till att använda en potenspump.

Svårt få erektion

Genom att använda en pump så kan de flesta män med erektionsproblem bli hjälpta, ca 80% av erektionsproblemen kan "botas" med hjälp av pump och ring, enligt RFSU, Eftersom metoden är enkel och helt ofarlig för hälsan så är det ett väldigt bra alternativ.

Vill få större och hårdare stånd

Även om du inte har några problem att få erektion så kan du använda en pump för att få penis så stor och grov som möjligt.

Önskar öka storleken

"En vakuumpump kan förlänga lemmen med 2-5 cm. Pumpen skapar ett undertryck som utvidgar blodkärlen, vilka då kan rymma mer blod och följaktligen gör penisen större. Pumpen måste användas under flera månader, antingen dagligen eller 2-3 gånger per vecka i 10-30 minuter. Det är inte skadligt och penis blir varken slappare eller "lösare" när man använder en vakuumpump. Vakuumpumpen är särskilt vanlig i USA men har aldrig riktigt slagit igenom i Skandinavien." (Källa: Tidningen iForm)

Som njutningEn vibrerande potenspump kan användas för njutning

En pump kan även användas som onanihjälpmedel. Du får ett skönt sug och du kan även få en pump med vibrationer för att öka njutningen ytterligare.

GÖR SÅ HÄR

Ta gärna på ett vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel på den mjuka gummiringen, då det blir lättare för dig att föra in penis i behållaren.

Du måste se till att du gummiringen sluter tätt och att du håller behållaren ordentligt mot kroppen så att vakuum kan uppnås.

Pumpa med hjälp av den manuella handpumpen så att önskat vakuum uppstår. Det är viktigt att inte pumpa för mycket så att du inte får några skador på din penis blodkärl. Använd pumpen med sunt förnuft.

När man fått tillräcklig styvnad fäster man potensringen vid roten. Blodet stannar nu kvar i svällkropparna och erektionen kvarstår till dess att ringen avlägsnas.    

Hitta din potenspump i kategorin Potenspumpar

Hitta din potensring i kategorin Potensringar

   

Författare: Lis Jacobsson

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info