•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

9 orgasmtips för kvinnorOrgasmtips för kvinnor

Följ dessa 9 punkter och ta den kvinnliga orgasmen till högre höjder.

Använd glid

Vare sig du onanerar eller har samlag så kan ett glidmedel göra riktiga underverk för känslan. Om det är torrt kan det bli för mycket friktion vilket kan ge upphov till irritation och ömhet, både på klitoris, vid slidmynningen och även inuti vaginan.

Hitta rätt

Klitoris är kvinnans mest känsliga kroppsdel med en hög koncentration av känselnerver. Vissa kvinnor har hög känslighet i klitoris medan andra behöver kraftfull stimulans för att få orgasm. När händerna inte räcker till så kan vibrationer vara den stimulans du behöver. Genom att onanera och testa olika klitorisvibratorer så lär du dig hur just du fungerar och vilket du tycker är skönast, även om det ibland kan variera från en tidpunkt till en annan.

Stimulera brösten

Bröstvårtorna har direktkoppling till könet. Det märks väldigt tydligt när kvinnan ammar då livmodern drar ihop sig. Genom att stimulera bröstet och speciellt bröstvårtan i samband med klitorisstimulans kan du förhöja både lust, njutning och orgasm. Orgasmens sammandragningar kan så att säga komma från två håll och därmed bli dubbelt så stark. Det finns t ex speciella produkter avsedda att stimulera brösten och bröstvårtorna. Se produkter för bröst

Hitta G-punkten

Nästan precis innanför slidmynningen upp mot magen till finns ett extra känsligt område, den så kallade G-punkten. Detta område kan sägas vara baksidan av klitoris, vilket gör att du kan stimulera klitoris från två håll på samma gång. Lättast är om du använder en böjd stav för att kunna stimulera klitoris inifrån slidan. Du får trycka ganska hårt upp mot magen vid massagen för att nå ändå in.  Använd gärna en stav med vibrationer för att få extra mycket stimulans.  Dubbel stimulans ger dubbel njutning och kan också ge dig en kraftfullare och intensivare orgasm.

Fontänorgasm är en höjdpunkt för kvinnorFå fontänorgasm

Normalt sett brukar de flesta kvinnor hålla emot vid orgasm och speciellt när G-punkten stimuleras, då detta kan framkalla en känsla av att vara kissnödig. Om du istället för att spänna dig, slappnar av och trycker lite lätt nedåt så kan du lättare uppnå fontänorgasm, speciellt om du stimulerar g-punkten och klitoris samtidigt. Den kvinnliga utlösningen som sprutar ut vid fontänorgasm kommer ifrån urinröret men är inte urin. Ha gärna en handduk eller ett plastlakan under så behöver du inte vara orolig för sängkläderna. Allt bygger på att du slappnar av. Det kan därför underlätta om din partner stimulerar dig så att du bara slappnar av och njuter fullt ut.

Träna slidmusklerna

Upplevelsen av orgasmen är mycket individuell. En del kvinnor känner knappt av orgasmen medan andra kvinnor får mycket starka och långa orgasmer. Orgasmens styrka beror mycket på hur starka slidmuskler du har, eftersom starka muskler ger starka sammandragningar. Genom att regelbundet praktisera knipövningar så stärker du din bäckenbotten och ökar förutsättningen för att få starkare orgasm. För bästa effekt så kan du använda knipkulor i knipträningen. Vid knipövningar ökar blodgenomströmningen, vilket ger en skön värme och en lustfylld känsla i underlivet.

Smek anus

Området runt anus och strax innanför har mängder av känselnerver, som är mycket känsliga för beröring. Genom att t ex använda en vibrerande analplugg så kan du därför få starka lustkänslor och ökad intensitet i orgasmen. Det är viktigt att använda ett bra glidmedel vid analstimulans för att det ska kännas bekvämt och skönt. Det finns mycket tabu kring analsex. Viktigast är att du finner din egen njutning och inte lägger så stor vikt vid vad andra tycker och tänker.

Upplev multipla orgasmer

Om du fortsätter att smeka dig själv efter att du fått orgasm så kan du få fler orgasmer i rad. Ju mer tänd du är desto lättare har du för att få multipla orgasmer. Använd din fantasi eller läs erotiska böcker för att öka lusten. Stegra din upphetsning genom att stimulera flera njutningspunkter samtidigt, t ex G-punkten och klitoris. Enklaste sättet att uppnå en orgasm är att använda en vibrator och  har du en partner så kan oralsex vara ett utmärkt sätt att uppnå orgasm. Låt det helst inte gå mer än högst 30 sekunder efter orgasmen innan du (eller din partner) fortsätter att stimulera dig. Går det för lång tid hinner lusten falna och då är det svårare att få den att glöda igen. Chansen till multipla orgasmer ökar än mer om du kniper med dina slidmuskler mot t ex stav/penis.

Ge dig hän

Genom att ge dig hän fullt ut i njutningen, ensam eller tillsammans med din partner, så ökar du den totala upplevelsen av orgasmen. Om du låter kroppen röra sig helt fritt så kanske du upptäcker att den vill spänna sig som en båge och skaka obehindrat innan orgasmen. Låt den sexuella energin få fritt spelutrymme i kroppen för att underlätta orgasmen att nå ut i hela kroppen och få en så kallad helkroppsorgasm. Tillåt dig att utstöta ljud och läten och skrik ut din njutning i orgasmögonblicket och ta orgasmen till nya höjder. Jämför detta med att ligga helt still och tyst som en mus. 

Tänk på att den bästa orgasmen är den som blir av. Listan kan bli hur lång som helst på vad som är skönast och bäst men om njutningen inte prioriteras och utövas så spelar det ingen roll alls. Avsätt tid till dig själv och din njutning.

Författare: Lis Jacobsson 

Här hittar du bra glidmedel som bidrar till välbehag och njutning 
Här hittar du klitorisvibratorer som tillfredsställer din känsligaste punkt  
Här hittar du g-punktsstavar som hjälper dig att hitta din g-punkt 
Här hittar du knipkulor som gör knipövningarna effektivare
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr