Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Affiliatesystem


Lustjakts Affiliateprogram

Vill du tjäna pengar på att länka?
Vårt affiliate system är nu bättre än någonsin! Det är helt gratis att registrera sig och du kan starta direkt. Vi ger dig 20% förtjänst på alla de köp din sida genererar. Du kan länka till oss från din hemsida, blogg eller facebook. Allt inom samma system och med väldigt enkla medel. Eller vill du kanske hellre hänvisa dina besökare till någon av alla våra informationssidor? Med Lustjakts affiliatesystem så är allt detta möjligt. 

Hur går jag med i ert affiliate system?
Du mailar oss dina uppgifter så att vi kan registrera dig. Därefter får du ett mail med de uppgifter du behöver för att kunna börja referera kunder. 
Oavsett om du är ny eller gammal affiliate, så använder du samma spårningskod: https://lustjakt.se?referrerid=Dittsäljarid 

Vad du behöver veta om vårt affiliate system
Vi spårar besökare baserat på url, cookies och direktlänk. Direktlänk innebär att vi spårar alla besökare som kommer från din webbplats och i detta fall behöver du inte ange någon spårningskod. Om du är intresserad av direktlänkning så ber vi dig kontakta oss då detta inte är en standardlösning ännu. Vi har skapat en separat sida rörande homepartyförsäljning. På homeparty.org så hittar du en mängd information om hur man kan arbeta med Lustjakt. Såväl homeparty som affiliatelänkning ingår i samma system därav valet av domännamn.

Utbetalning av förtjänster
Utbetalning görs på ett av två sätt. Antingen som lön då vi ordnar med alla kostnader såsom sociala avgifter och skatt (dras från förtjänsten), eller mot faktura. Vid faktura skall aktuellt registreringsbevis uppvisas. Minsta summa för utbetalning är 2.000 kr.
Populärast i kategorin
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
399 kr
899 kr
Hygiene
Hygiene
99 kr
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Satisfyer Plus Vibe Ring
Satisfyer Plus Vibe Ring
349 kr
449 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
449 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Favorit Penisring
Favorit Penisring
249 kr