•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Älska din kropp


Många kan känna sig mer eller mindre obekväma med att vara helt och hållet nakna. Om du känner dig besvärad av att vara naken kan osäkerheten påverka din förmåga att njuta fullt ut av sex och intimitet.  Om du inte känner dig bekväm med din nakna kropp är det dags att öka självförtroendet och förbättra ditt sexliv. Det handlar inte om att ändra kroppen utan snarare förändra hur du ser på din kropp. Vi tipsar om några enkla knep för att känna sig mer kraftfull, sexig och stolt över sin kropp.

Titta på andra

Oftast matas vi med bilder på perfekta kroppar som kanske till och med är retuscherade, detta gör att vi lätt känner oss ofullkomliga när vi jämför oss med dessa bilder.  Sök gärna på nätet efter bilder och sexfilmer som gjorts av amatörer, vilket kommer att visa människor i alla former och storlekar. Att se andra som njuter och kroppar som inte är "perfekta" kan hjälpa dig att lättare acceptera dig själv och din kropp när du inte jämför dig med orealistiska ideal. 

Sträck på dig

Bara en så enkel sak som att förändra hållningen kan göra underverk för din kropp! Stå rakt, sträck på dig, skjut ut bröstet och spänn mage och bäckenbotten. Känner du den omedelbara förändringen? Genast blir kroppen mer kraftfull och sexig.

Smek dig själv

Att smeka sig själv är ett bra sätt att lära känna sin kropp och sin sexualitet. Använd gärna en spegel så du kan rikta den mot ditt kön när du smeker dig och verkligen se hur du ser ut. Att se ditt eget kön samtidigt som du upplever njutning kan göra att du ser på din kropp med nya ögon och bli både mer bekväm och upphetsad av det.

Använd ett glidmedel för skönare onani. 

Smycka dig

För att minska den nakna känslan kan man istället "klä" sig med smycken. Du kan använda vanliga halsband, armband, ringar mm. som du tycker är vackra. Ett maffigt gnistrande halsband som drar blicken mot de nakna brösten kan få dig att känna dig som en sexig drottning och få osäkerheten att blåsa bort. Det finns även mer intima smycken som både har en smyckande effekt och kan ha en stimulerande funktion. Hylla din kropp! Älska din kropp! 

Här hittar du intimt klips för både prydnad och njutning.

Sexiga underkläder

Att använda sexiga underkläder kan vara ett bra sätt att se sin kropp i nytt ljus och lyfta känslan av att känna sig sexig och bekväm med sin kropp. Ett raffigt set som döljer vissa delar och framhäver andra delar av kroppen kan få dig att känna dig mindre naken till en början och hjälpa dig att slappna av och ge dig hän. 

Här hittar du sexiga underkläder

Förbered kroppen

Ägna dig åt att vårda din kropp så ofta du kan. En spraytan, vaxning, pedikyr, massage eller något annat som får dig att må bra och uppskatta din kropp. Studier tyder på att man tenderar att ha en mer positiv kroppsbild när man "skämmer bort" sig med olika kroppsbehandlingar. Bara att ägna sig lite extra åt kroppsvård på hemmaplan kan göra stor skillnad. En peeling och skön hudlotion, nyrakad och väldoftande - en förberedd kropp.

Här hittar du produkter för en säker rakning
Här hittar du sköna dofter som förhöjer stämningen.

Byt fokus

Vad skulle hända om du bara struntade i din osäkerhet kring din kropp? Vad skulle hända om du bara bestämde dig för att njuta utan hämningar? Ibland är det bara så enkelt att förändra! Hur skulle det kännas att släppa fram din inre sexuella varelse som längtar efter att njuta hämningslöst och kanske är lite vild och galen?  Ett rollspel kan vara öppningen till att låta nya orädda sidor få komma fram och på sikt förändra din sexuella självsäkerhet.

Här hittar du dräkter som kan passa till rollspel.


Skapa stämning

Belysning och musik kan påverka stämningen och få dig att slappna av och förstärka den erotiska känslan.
Mjukt gyllene sken från tända stearinljus ger inte bara ett sensuellt rum, utan även en varsam belysning av den nakna kroppen och tillför glöd till huden som gör den extra vacker och oemotståndlig.

Använd ett massageljus som både ger mjukt sken och en het massageolja.
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info