•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Älska sinnligt och fjärilslättÄlska sinnligt och fjärilslätt

Visste du att fjärilslätta smekningar kan ge upphov till större vällust och njutning än en mer hårdhänt stimulans.

Om du tycker att det blivit allt svårare att få orgasm så kan det beror på att klitoris eller ollonet har blivit överstimulerat av för hårdhänt stimulering. En omild och hård stimulans av klitoris kan påverka pudendusnerven så att den blir överstimulerad, vilket kan leda till en okänslig klitoris. Du kommer då att behöva mer och mer stimulans för att få orgasm. Genom fjärilslätt beröring återfår du känsligheten och lusten återkommer.

Har du testat att låta en fjäder smeka över dina mest intima delar? När du älskar sinnligt så låter du tankarna vila och fokuserar helt på kroppen och njutningen.

Öka sinnligheten genom att

- Blunda

- Känna kärlek

- Smeka långsamt

- Fokusera på kroppen

- Använda lätt beröring

- Släppa kravet på orgasm

- Låt lusten och din instinkt styra

                                           

Tips
Ta glid eller saliv på ditt finger och låt dra långsamt fingret över klitoris/ollon, precis så lätt så att du bara känner fuktigheten och värmen från fingret.

I förspelet kan du ta ett djupt andetag och blås ut luften sakta mot din partners klitoris/ollon. Avsluta med att låta en våt och mjuk tungspets slicka med mycket långsamma och försiktiga rörelser på klitoris/ollon.

Tryck med ett finger på din partners könsorgan, speciellt lätt tryck på klitoris/ollon. Kanske upplever du att beröringen ger upphov till pirrande sensationer även i benen eller i hårbotten. Öva dig i att känna in.

Lär dig lite sköna grepp som kan öka njutningen ännu mer. Man kan till exempel dra isär blygdläpparna på kvinnan lite lätt uppåt så att klitoris blir mer framträdande, vilket gör den känsligare och lättare att stimulera. På mannen kan man dra ner förhuden och hålla ett mjukt men fast grepp nere vid penisroten för att ollonet ska framträda helt. Det fasta greppet förhindrar även att blodet rinner tillbaka.

När du smeker extremt lätt och långsamt samtidigt som du är helt fokuserad på beröringen så väcker du upp kroppens lust och åtrå och bygger upp din sexuella energi.


ÖVNING
Pröva att hålla handen helt still mot ditt eget eller din partners könsorgan. Känns det någon skillnad om du trycker hårt eller om du har ett mjukt tryck? Värm handen och se om du känner någon skillnad mot en kall.

Gå ett steg tillbaka
Om du behöver starkare och starkare vibrationer för att få orgasm så kan det vara ett tips att pröva en vibrator med mjuka vibrationer för att öva upp känsligheten igen. Du kan också använda dig av en dildo, det vill säga en stav helt utan vibrationer. Låt en dildo penetrera dig sakta, sakta så att du känner och upplever varje centimeter.

Här hittar du dildos utan vibrationer
Här hittar förslag på sexleksaker med mjuka vibrationer

Oavsett om du vill öva upp känsligheten eller älska mer sinnligt så är det viktigt att inte stressa fram ett resultat och ett bättre sexliv. Förväntan i sig kan upplevas kravfylld och kan också ge upphov till en besvikelse om den inte infrias.

Stanna tiden en stund. Slut dina ögon och njut just här och nu. Smek dig själv lätt med naglarna utanpå kläderna för att få en behagfull och kittlande stimulans. Hur kändes det?
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Dolfinger
Dolfinger
349 kr
449 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info