•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

AttraktionLite om attraktion

Genom att vara den du är så attraherar du dem som önskar en partner som är precis som du.

Attrahera en partner
Genom att ta ansvar, bekräfta och älska dig själv så överlåter du inte din lycka i någon annans händer. Lär dig skillnaden mellan att behöva någon och att älska någon.

Du attraherar en partner genom ditt yttre och dina inre egenskaper. Det yttre är det som kan få oss att falla men det är det inre som får oss att stanna kvar.

Tycker du det är viktigt med kärlek då kommer du med största sannolikhet hitta en partner som tycker likadant. Du kommer helt enkelt inte nöja dig med mindre.                   

Forsätt attrahera och attraheras
I ett förhållande är det lätt att glömma bort varandra i vardagen. Fortsätt att attrahera och attraheras av varandra genom att följa nedanstående råd.

Ge kärlek
Du kan visa din kärlek på många sätt. Utnyttja varje tillfälle.

Uppskattning
Visa din partner uppskattning och låt denne känna din tacksamhet för att just hon/han finns i ditt liv. Fyll vardagen med romantik. Det kostar så lite men ger så mycket.

Bekräfta
Bekräfta din partner genom att se dennes behov. Varför inte köpa lite nya spännande sexleksaker och överraska din partner.

Gör dig vacker
Du visar respekt både mot dig själv och mot din partner om du tar hand om ditt yttre på bästa sätt. Sexiga underkläder är till exempel ett bra sätt att få dig se sexig ut och samtidigt få dig att känna dig sexig.

Hygien
Sköt din hygien och munhälsa om du vill att din partner ska komma nära. Rakat kön eller inte är en smaksak men de flesta föredrar ett välansat kön.

Ge av din tid
Om du inte avsätter någon tid för din partner så skulle ni bara leva parallella liv utan något gemensamt intresse av varandra.

Lyssna
Lyssna på din partner och respektera dennes åsikter och behov även om ni inte alltid tycker likadant. Självklart ska även du delge din partner dina tankar och känslor.

Väx och utvecklas tillsammans
Din kärlekspartner är din bästa lärare när det gäller att lära känna dig själv. Retar du dig på din partner och dennes brister? Bra. Dessa brister kan i själva verket vara dina egna som du behöver ta itu med. Har du åkt till Indien för att finna en guru. Varför det? Du lever ihop med en.

Tänkvärt
Är du en person som du själv skulle kunna tänka dig att vara ihop med? 

 

"Att älska och bli älskad är tillvarons högsta lycka."

Författare: Lis Jacobsson
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info