•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Behandling av erektionsproblemPotensproblem

Om erektionsproblemen har psykiska orsaker kan du ta kontakt med en sexualrådgivare. Ni kommer då tillsammans titta på de bakomliggande orsakerna, för att därefter sätta in rätt behandling, ibland i kombination med läkemedel. Behandlingen kan vara allt från sexualundervisning, kommunikation med partnern, kognitiv terapi eller beteendeterapi. I allmänhet går du tillsammans med din partner men du kan även komma själv.

Felaktig uppfattning om manlig förmåga
Kanske har du eller din partner en felaktig uppfattning om vad manlig sexuell förmåga innebär. Sexualundervisning kan vara bra i de fallen.

Lära sig prata om kärlek med partnern
Om du har svårt att prata om sexlivet med din partner, kan du få lära dig att överbrygga den spärren så att du kan prata om dina sexuella behov och önskemål. Det är ofta mycket viktigt att man har en öppen dialog tillsammans med sin partner och är en viktig del av terapin.

Nytt sexuellt beteende
Du kommer genom beteendeterapin tillfälligt förändra ditt sexliv, till att inte vara beroende av en fungerande erektion. Försök att njuta av närheten tillsammans med din partner på olika sätt utan att det skall leda till samlag.

Ändra på skadliga tankemönster
Under hela livet blir vi påverkade av vår omgivning, mer eller mindre omedvetet, och detta kan leda till vanemässiga tankar som påverkar våra handlingar och reaktioner. I den kognitiva terapin försöker man identifiera och ändra dessa tankar. Du kanske t ex fått lära dig som liten att sexualitet var något fult.

Det kan vara en god idé att ta kontakt med en sexualrådgivare. Även om det kan ta tid att komma till rätta med problemen, kostar pengar, obehagligt att ta itu med förträngda känslor, brukar fördelarna överväga och vara utvecklande både för dig och din partner.

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info