•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Bli tillfredsställdBli lycklig och tillfredsställd

Här får du konkreta förslag på hur du kan få ett bättre sexliv. Lyckligare blir du på köpet.

Allting börjar med dig själv. Kärleksfull, nyfiken, glädjefylld, tillitsfull, öppen, kommunikativ och generös är exempel på positiva egenskaper som gynnar ett lustfyllt sexliv och en konstruktiv* relation.

* skapar något utifrån positiva aspekter. Motsatsen är att du handlar utifrån negativa aspekter, då kallas det destruktivt.


Vad vill du?
Ibland är det inte så lätt att definiera vad man vill men du kanske har en idé om hur du vill hur ditt sexliv (och liv) ska vara. Önskan och längtan är en stark drivkraft. Låt dig inspireras, släpp loss din fantasi och låt känslan visa vägen.

Skapa förutsättning
Vill du till exempel ha mer sex. Ja, då vill du skapa förutsättning för det och prioriterar sex före andra saker i ditt liv. Bestäm dig för vad som är viktigast och handla därefter.

Vad tänker du på?
Du kan antingen fokusera på det som är bra eller på det som är dåligt. Det du tänker på har stor betydelse för ditt välmående så välj dina tankar med omsorg.

Hitta rätt känsla
När du mår bra så fokuserar du på positiva aspekter och inte de negativa för då skull du inte må bra längre. Du kan inte känna två helt olika känslor samtidigt.

Vad förväntar du dig?
En positiv förväntan väcker en positiv känsla i nuet och när du handlar utifrån detta känslotillstånd blir det troligtvis också en positiv upplevelse. 

Tillåtande eller begränsande övertygelse?
Om du tror att det är möjligt för dig att ha ett fantastiskt sexliv så kommer den övertygelsen tillåta dig att uppfylla din önskan.

Välj dina egenskaper
Om du t ex vill ha ett mer varierat sexliv så är det kanske bra om du är nyfiken och öppen för att testa nytt. Så länge du är villig att förändras så kan du välja de egenskaper du önskar. Vad skulle hindra dig?

Behåll glöden
Ju mer sex du har, desto mer vill du ha. Att få ett passionerat sexliv efter många år utan sex är betydligt svårare än att behålla glöden livet ut. De kroppsliga funktionerna måste också underhållas för att inte förlora sin vitalitet.

Din kropp svarar på dina tankar
Det räcker att du börjar tänka på njutning och sex för att kroppen ska reagera. Det finns personer som är så duktiga på att visualisera att de har sex att de rent fysiskt får en orgasm helt utan beröring. Orgasmen börjar redan i tanken.

Var flexibel
Genom att vara flexibel och tänka nytt så kan du alltid hitta nya sätt att älska på. Det måste inte alltid ske på samma sätt livet ut. Går det t ex inte att genomföra ett samlag så finns det fler njutningsfulla sätt att tillfredsställa varandra på.

Eget ansvar
Du har ett eget ansvar för din njutning och ditt välbefinnande. Du vet själv bäst vad du känner och vill ha. Berätta för din partner.

 

Nå framgång i sexlivetDetta framgångsrecept kan du lätt följa för att få det glädjefyllda och lustfyllda liv som du önskar. Det är bara en tanke bort.

Om din lycka hänger på din relation vad skulle då hända om din relation tog slut?

Genom din frihet att välja dina tankar utifrån det som händer dig så lägger du inte ansvaret för ditt välbefinnande i någon eller någonting utanför dig själv.

Det ligger en stor tillfredsställelse och lycka i att ge. Oavsett vem/vad du känner kärlek för så uppstår den underbara känslan i din kropp så du ger lika mycket kärlek till dig själv och mår därför helt fantastiskt bra. Omvänt gäller också. Om du är arg på din partner så mår du mest dåligt själv samtidigt som din ilska får någon annan att må dåligt också. 

Lycka till med att skapa dig det (sex)liv du önskar.


Författare: Lis Jacobsson
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
129 kr
Köp
Info
Eros Woman Silicone Care 100ml
Eros Woman Silicone Care 100ml
219 kr
Köp
Info