•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Bondage Tips på bondagelekar

Bondage innebär att rörelsefriheten begränsas genom användning av t ex handklovar. Ordet bondage kommer från engelskan och betyder ”fjättrande”

Både män och kvinnor fantiserar om samlag där den ena partnern är bunden. Genom att byta roller, bryta invanda rutiner och låta fantasin få utrymme kan sexlivet bli mer spännande och variationsrikt. Tänk på att när det gäller bondagelekar så är det viktigt att använda sunt förnuft och kärleksfull omtanke.                      

Tips på bondagelekar

Dominerande roll.
Nu är det du som bestämmer. Ta tillfället i akt och be din partner tillfredsställa dig precis på det sättet som du vill. Din auktoritet och självsäkerhet kommer att ge din röst en annan pondus, din kroppshållning blir mer kaxig och din blick är fast. Du vågar och törs. Du räds inte att visa upp dig själv i din fulla potential och i din kåthet. Din partner är som vax i dina händer. Varsågod och ta för dig!

Undergiven roll.
Låt dig passivt förföras. Upptäck den erotiska känslan av att bli bunden och passivt tillfredsställd av din dominerande partner. Tänk vad skönt att slippa ta initiativ och undra hur din partner vill bli tillfredsställd. Nu talar din partner tydligt om vad du ska göra. Låt dig svepas med och ge dig hän!

Rollekar.
Genom att spela en roll så kan du gå "utanför dig själv" och lättare lämna gamla invanda mönster, tänka nytt och upptäcka nya sidor hos dig själv.

Tips på olika roller:

  • Lärare/Lärarinna – Elev
  • Slottsherre – Piga
  • Hantverkare – Hemmafru
  • Sjuksköterska - Patient

Regler
Tänk på att innan ni börjar kan det vara bra att överens om vad ni får göra och inte. Kom överens om t ex ett kodord eller någon annan signal som betyder "sluta genast". Uppträd inte kränkande eller såra den andre, vilket kan lämna känslomässiga sår. Utsätt inte varandra för risken att skadas, vare sig fysiskt eller psykiskt.

Sexigt under
När du känner dig sexig så är det lättare att visa upp sin kropp och sin lust, vilket är oerhört tändande för din partner. Vid rollspel så finns det många olika sexiga dräkter att köpa.

Handfängsel
Du kan välja mellan flera olika fängsel, t ex handklovar, tumklovar, rep eller tejp (som inte fastnar på huden).

PS. Välj helst ett par handklovar som går att öppna även utan nyckel för din säkerhets skull.

Ögonbindel
Använd en ögonbindel för att förhöja spänningen, öka koncentrationen på beröringen och njutningen. Många upplever också att de blir mindre blyga om de använder ögonbindel. Snygg och läcker piska

Piska
Mild smärta vi piskrapp kan förhöja hudens känslighet så att smekningarna blir mer upphetsande. Piskrappen ökar också blodtillförseln i området, vilket framkallar en hetta och en pirrig känsla.


Gå till kategori Bondage

Författare: Lis Jacobsson
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Powder
Powder
29 kr
Köp
Info