•  Mysig butik på landet
 •  Sveriges största riktiga butik
 •  Helsvenskt
 •  3-års garanti

Vi har AAA rating


Uppnå den perfekta beröringen

Att ge eller ta emot en intim beröring är en djupt personlig och känslig upplevelse, och vad som anses vara "perfekt" kan variera mycket från person till person. Det är viktigt att kommunicera öppet och respektfullt med din partner för att förstå deras preferenser och behov.

Intim beröring kan vara en mjuk och lyhörd upplevelse som förenar två personer på ett djupare plan. Att ge och ta emot intima smekningar kan lära dig att uttrycka känslor, förbättra din förmåga att kommunicera och skapa ett nära, ömsesidigt förtroende.

Ställ de rätta frågorna för magisk beröring

För att bli en mästare på att tillfredsställa din partner och ge den perfekta beröringen så behöver du ta reda på vad din partner gillar. Under tiden du smeker din partner ställer du följande frågor.

-Ska jag smeka mjukare? Hårdare?

-Ska jag smeka på något annat ställe? Längre upp? Längre ned?

-Ska jag smeka långsammare? Fortare?

-Ska jag använda glidmedel?

Fråga dig fram tills du hittat din partners mest känsliga ställe(n), uppnått det perfekta trycket och den perfekta rytmen. Fortsätt också ställa frågor som:

-Vill du att jag fortsätter smeka dig på samma sätt?

-Vill du att jag ska använda en vibrator eller någon annan sexleksak?

Gudomligt skönt

Experimentera och pröva lite olika tekniker. Fråga vilken av dem som du ska fortsätta med.

Ett tips är att du gör två olika tekniker. Fråga vilken av dem som var bäst. Fortsätt med den som var bäst men lägg till ytterligare en teknik. Fråga vilken av dessa som nu var bäst. Fortsätt så länge du kommer på nya tekniker. Var kreativ och din partner kommer att få en gudomligt skön upplevelse. 

Tips för perfekt smekning

 • Värm upp dina händer genom att gnugga dem innan du påbörjar dina smekningar.
 • Lägg handen varsamt på din partners kropp. Mjuka rörelser är att föredra framför hårda och plötsliga.
 • För att slippa oväntad och plötslig beröring så kan du också säga innan vad du ska göra. Nu kommer jag att…


Undvik dessa typer av frågor

-Känns det skönt?
Risken finns att din partner inte vill såra dig och svarar ja på den frågan även om det inte stämmer. Ställ istället sådana frågor som ger svar på HUR du ska göra.

-Kommer du snart?
Din partner kan känna sig stressad och tro att du börjar bli trött och inte orkar fortsätta mycket lägre till. Under sådana situationer är det ännu svårare att få orgasm.

-Gick det för dig?
Även här finns en risk att din partner svarar ja även om så inte är fallet. Fråga istället om du ska fortsätta att smeka din partner.

Andra viktiga tips

 1. Ta det långsamt: Ta dig tid att utforska och njuta av varje ögonblick av den intima beröringen. Att ta det långsamt kan öka spänningen och upphetsningen och göra upplevelsen mer intensiv och njutbar.

 2. Var lyhörd: Var lyhörd för din partners kroppsspråk och reaktioner under den intima beröringen. Anpassa din beröring efter deras behov och önskemål för att maximera deras njutning och komfort.

 3. Var ömtålig: Var försiktig och ömtålig med din partners kropp under den intima beröringen. Undvik att vara för hårdhänt eller grov, särskilt i känsliga områden, för att undvika obehag eller smärta.

 4. Variera trycket och teknik: Variera trycket och tekniken i din beröring för att hålla den intressant och stimulerande. Använd olika rörelser, såsom cirkulära eller svepande rörelser, för att utforska olika sätt att stimulera din partner.

 5. Ge feedback: Ge och ta emot feedback från din partner under den intima beröringen. Fråga dem vad de gillar och uppmuntra dem att kommunicera sina önskemål och behov för att göra upplevelsen så tillfredsställande som möjligt.

 6. Skapa en avslappnad miljö: Skapa en avslappnad och bekväm miljö för den intima beröringen genom att tända ljus, spela lugnande musik eller använda aromatiska oljor eller lotioner för att skapa en lugnande atmosfär.

 7. Ha tillit: Bygg upp ömsesidig tillit och respekt med din partner för att skapa en trygg och avslappnad atmosfär för den intima beröringen. Detta kan bidra till att öka upplevelsens intimitet och njutning.

Det viktigaste är att vara närvarande och uppmärksam på din partner under den intima beröringen och att följa deras ledning och reaktioner för att maximera deras njutning och komfort. Att ha en öppen och ärlig kommunikation är nyckeln till att skapa en tillfredsställande och njutbar upplevelse för båda parter.


Sexleksaker 
Här hittar du glidmedel som minskar friktionen och gör det skönare.
Här hittar du klitorisvibratorer som kan förgylla hennes njutning.
Här hittar du onanihjälpmedel som förstärker hans stimulans.

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Alive knipkulor
Alive knipkulor
249 kr
Köp
Info
Orgasm Gel
Orgasm Gel
99 kr