•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Erotisk skattjakt Erotisk skattjakt

Överraska din partner med en erotisk skattjakt som innehåller oförutsägbara moment med spänning och njutning.

Förbered dig inför skattjakten med olika sköna sexleksaker och planera vilka olika njutningsfulla aktiviteter du ska bjuda på. Kanske testa något helt nytt?

Gör sedan din skattkarta med instruktioner och överlämna den till din partner vid ett väl valt tillfälle då ni kan vara ostörda. Innan har du strategiskt placerat ut olika njutningsmedel på utvalda ställen enligt din skattkarta. Rulla ihop kartan så att den kan rullas upp en punkt i taget eller gör en lapp för vardera punkt som fås på varje ställe, efter att aktiviteten är klar, ingen risk för tjuvläsning då!

Skattjakten kan börja!

Här är ett exempel på hur en erotisk skattjakt kan se ut:

1. Gå till badrummet. Ta av dig dina kläder.

Här har du förberett med tända ljus och god doft. Du går själv efter in i badrummet och leder in din älskade i duschen. Ni duschar tillsammans och du tvålar in och smeker samtidigt din älskades kropp med stor känsla. Låt sedan din partner göra samma sak med dig. Ha gärna ett silikonbaserat glidmedel redo på duschhyllan så blir det halt och skönt när ni smeker intimt. Vill du gå ut hårt så kan du redan här lägga till stimulans med hjälp av en vibrator, välj då en som tål vatten, produkter från Rocks Off är alla vattentäta.

2. Svep handduken om dig och gå till soffan. Lägg ut handduken i soffan, sätt dig bekvämt och luta dig tillbaks.

Nu tar du fram massageoljan som du tidigare gömt bredvid soffan. Ge din älskade en sensuell massage och lägg lite extra fokus på de erogena zonerna. Använd gärna din mun för att både kyssa och slicka på känsliga ställen. Ha mycket ögonkontakt som förstärker njutningen. Om du vill kan du inleda med att läsa en kort erotisk novell för att boosta stämningen.

3. Gå till sängkammaren. Öppna översta byrålådan. Ta fram den randiga asken. Öppna.

Här har du förberett en låda med t.ex. ögonbindel, piska och fängsel. Hjälp din partner på med ögonbindeln och fängsla händerna. Gör detta med stor respekt så att din partner känner sig trygg och mottaglig för njutning. Smek din älskade och berätta hur sexig han/hon är. Låt piskan smekfullt vandra över kroppen och smiska till försiktigt emellanåt om du, och framförallt din partner, tycker om detta. Du kan byta ut piskan mot en fjäder om du vill bjuda på en mjukare upplevelse. Avsluta med att ge varmt och skönt oralsex innan du tar av ögonbindeln och fängslen. P.S bondagelekar gillas inte av alla och du kan givetvis lägga helt andra spännande leksaker i lådan tex. ett vibrerande ägg, en g-punktstav eller en prostatastimulator.

4. Gå till köket. Sätt dig på en stol. Vänta…

Under tiden kan du klä dig i något sexigt plagg och sedan bjuda på en sensuell och lockande föreställning. Skulle detta kännas uteslutet så kan du istället ägna en stund åt smek och kyssar. Förbered isbitar eller glass i frysen och ha färdigvispad grädde i kylen så kan ni leka med den pirrande kylan och slicka i er godsaker från varandras kroppar.
Köket är en bra plats att ägna sig åt olika samlagsställningar. Ta kommandot och växla mellan olika positioner t.ex. ridande ställning på köksstol, sittandes på diskbänk/ståendes framför, bakifrån med stöd mot bänk eller stol eller olika lägen på köksbordet.

5. Gå till valfri plats, välj din favoritstation och välj vilken avslutande final du vill ha eller låt mig bestämma.

Här får din partner själv välja var och hur den sista exploderande njutningen ska ske. Alternativt lämnas valet över till dig och du får överraska med valfri sprakande avslutning.

Ta gärna de delar av denna skattkarta som du tycker passar och komplettera med dina egna fantasifulla idéer.

Se till att skapa en hemlighetsfull och sexuell stämning innan du överlämnar skattkartan till din partner. Ge gärna lite hintar om kommande överraskning så att din älskade är laddad och nyfiken. Denna förväntansfulla känsla kan göra hela upplevelsen extra fantastisk.


Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Satisfyer Premium Kalender
Satisfyer Premium Kalender
2195 kr
11700 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info