•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Favoritprodukter


Sexleksaker kan ge fantastiska och överraskande upplevelser!
Vi är väldigt glada att så många av er har delat med er av vad ni tycker om produkterna. 
Här har vi samlat några av era omdömen, vissa är korta andra lite längre, både sakliga och fyndiga. Oavsett så är de alla värda att ta del av - låt dig inspireras!

Har du något att berätta?

Vi vill gärna veta vad du tycker är så bra med den produkt som är din favorit. Din upplevelse och berättelse kan vara till hjälp och inspiration för andra. Dela med dig genom att skriva din egen recension på produkten. En välskriven recension belönas med en gåva från oss.Sängliggande i flera dagar... 

All right! Släng ut killen , lås dörren, men se till att du har laddat med mat för några dagar. Nu kommer du att leva upp till uttrycket - sängliggande i flera dagar! Vet inte var jag ska börja... Här har du fingerstimulatorn som hjälper dig att nå oandade höjder! Den är gjord i mjukt behagligt jellymaterial och utformad som en delfin med lätt öppen mun. "Käkarna" vibrerar helt himmelskt mot blygläpparna och klitoris med sina sex olika lägen!!! Tre olika vibrations lägen, två pulserande i olika farter och längd. Och det sista som... Ja, det får du utforska själv - måste ju lämna kvar något till fantasin!Bra kvalitet, lite tråkigt med sladd (men sex olika lägen, då får man sladden på köpet), charmig delfin som smeker dig juvligt, du kommer även åt med fingret samtidigt om du känner för det.Den går även att använda som penisring. Så du kan ju låta din partner vara med någon gång. Han lär gilla vibrationerna och känslan av att få dig att nå klimax!Ja, priset är rätt så högt men bra mycket billigare än en krogkväll, ger dig inga sorger (skulle vara om batterierna tog slut) och stoppa den bara i byrålådan om du tröttnar! Men personligen tror jag inte att du gör det... Bara du vågar? Så är dolfinger ett självklart köp!
 


Kunde inte vänta på min man...

Åhhh, sååå sköön! Har fått denna lilla leksak idag och hade tänkt vänta med att prova den tills min man kommer hem från jobbet, det lyckades inte. Har inte kunnat tänka på något annat sedan jag plockade upp den för ett par timmar sedan.... När barnen somnat och jag äntligen fick prova den blev jag mer än nöjd! Jag satte den på min dildo....satte igång vibrationerna på min lilla delfin....och blev mer upphetsad än någon gång tidigare...jag fick en orgasm som saknar motstycke.... Åhhhhh, kan nog inte somna utan att ha provat en gång till ikväll....

Dolfinger art.nr. 220056 Gå till produkten
  

Till slut vill han bara en sak... 

Hade läst att Yoni o Lingam-filmen skulle vara så bra så jag köpte in den för att jag och min nyfunna pojkvän skulle titta på den tillsammans. Problemet var att jag saknade DVD men det löste jag genom att filmen spelades genom xboxen.Mycket noggrannt följde jag filmens anvisningar om hur man masserar pungkulorna, skinkorna och hur man med lätta tag och sköna grepp gör det extra skönt för honom. Det går långsamt fram i filmen och min pojkvän vill till slut bara en sak.... SPRUTA!! Han rycker tag i spelkontrollen och försöker desperat spola fram filmen till slutet för att få slut på pinan??!! Det han just då inte visste var att filmen bygger på tantrasex och där får mannen orgasm men inte utlösning...


Det handlar inte om målet utan resan dit...

Det absoluta bästa vi har köpt till oss själva. Det är som att upptäcka varandra på nytt. Filmen och massagen handlar inte om målet utan om resan dit, om njutning och närvaro. Det funkar också fantastiskt bra även när man är trött och spänd. Mycket smakfullt gjord! Vi avgudar den!

DVD Yoni o Lingam art.nr 9926 Gå till produkten 


Double rings
Det blev en riktig höjdare...

Vi var väl lite skeptiska först när vi provade dom men det blev en höjdare, har aldrig sett min mans snopp så stor. Det blev ett jättebra samlag, ett av det bästa vi har haft under alla dessa år. Vi använder dom mycket. 


Pressar fram varenda kontur...

Köpte dessa jellyringar på ett party, tänkte att det kunde vara kul att testa. Killen var lite motsträvig till att testa först, men när han testade var han ju i chocktillstånd. Vad stor den blev sade han! De hjälper verkligen till att pressa fram varenda kontur på snoppen, den ser ut och känns som om den är på bristningsgränsen, det känns underbart.

Behöver jag tillägga att han inte var motsträvig i fortsättningen?

Dubbelringar art.nr. 170013 Gå till produkten


                              

Hon tror att jag inte vet...

Köpte G-aston till min fru - den é kanon - orgasm varje gång !!!En otrolig bra klitorisstimulator - hon älskar den !Enda nackdelen é att den é så skön att frugan frilansar med staven 2 - 3 gånger i veckan i smyg - hon kör lite singel när hon tror att jag inte vet - men jag vet....Köper nya batterier om o om igen....
Trodde G-punkten var en myt...

Jag kommer att vara min pojkvän för evigt tacksam för den här! Trodde nästan att G-punkten var en myt innan jag fick den här i min ägo, men nu vet jag att så inte är fallet.. Rekommenderas starkt till alla! <3

G-aston art.nr. 7292 Gå till produkten 


Känner mig som en primadonna... 


Vilken svan bland ankor! Känner mig som en primadonna när jag använder den i badet, med ett glas rött på badkarskanten.. Kan det bli bättre?-Tveksamt. Hoppas att det är många
som köper den så att ni får känna er lika lyxiga som mig :-)) 
Diamond silk

Snyggaste sexpryl jag köpt...

Den mest användbara och snygga sexpryl jag köpt. Perfekt storlek för analsex. Har t o m fått min kille att våga testa och han kom nästan direkt... När vi älskar låter jag den gärna stimulera klitoris eller låter den vandra runt hans pungkulor lite försiktigt. Min kille använder den också gärna på mig vid förspelet. Ja, ni ser....helt perfekt!!!

Diamond silk art.nr. 9340 Gå till produkten


Odeco wireless egg

Hans mamma tittade undrande på mig...


Första gången denna fjärrstyrda vibrator användes var under en middag med svärföräldrarna. Mitt under middagen sätter min pojkvän på vibrationerna. Jösses... jag blev blossande röd nästan direkt... Tyckte hans mamma tittade lite undrande på mig. Fick svårt att sitta still. Min pojkvän bara flinade. Till slut stod jag inte ut. Var tvungen gå ut på toaletten och "döda" vibratorn genom att ta ut batteriet. Fruktansvärd kåt lyckades jag lura iväg min pojkvän att gå husesyn... i gästrummet.... Varje gång vi använder ägget minns jag första gången.


Odeco wireless egg art.nr. 1903 Gå till produkten


Som gjord för en snabbis...

Kul med både ägg och handkontroll i djurmönstrat, klart mycket roligare än ett vitt. Billigt var det också, ett sådant här borde väl vem som helst ha råd med? Det var rejält drag i den lilla rackaren. Som gjord för en snabbis, man kan till och med vara påklädd! (Själv passade jag på när ungarna tittade på TV, och grannen påpassligt nog klippte gräs)Det här lilla ägget kan användas både utanpå och inuti, både fram och bak och man kan förstås använda det ensam eller vid samlag. Kanske frukostägg kan ha en annan betydelse??!!

Safari egg art.nr. 9126 Gå till produkten


Alltid till hands...

Underbara!! Använder dem under samlag och de retar både mig och min man till vansinne. Stimulerar ollonet på ett sätt som man inte annat kan åstadkomma säger han. Bakifrån stimulerar dem G-punkten på ett underbart sätt. De "kluckar" fram och tillbaka och finns numer alltid till hands på sängbordet.


Vill bara ha mer...

Underbar känsla för båda parter. En ny favorit ställning- Rida!!!Kulorna stöter helt underbart emot killens penis och retar honom till bristnings gränsen. För mig känns det helt otroligt skönt då kulorna rör sig och ibland kommer åt min g-punkt. Dessa kulor vill man bara ha mer av!!!

Geisha pearls art.nr. 188 Gå till produkten

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info