•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Fetischer - en extra krydda

Fetisch

En fetisch är något som gör dig sexuellt upphetsad men som vanligtvis inte associeras med sexuell laddning. Det kan vara många olika saker såsom en aktivitet, ett föremål, kroppsdelar, material, former och färger.

Fetischer är mycket vanligare än många kanske tror och det kan vara en extra krydda i sexlivet. Fetischen kan hjälpa till med, eller till och med vara nödvändig för, att öka den sexuella stimulansen och tillfredsställelsen.

Vanliga fetischer

Här följer några exempel på vanliga fetischer:

Fötter
Vissa människor blir tända bara genom att titta på fötterna. Andra kan tycka att målade naglar, smycken eller andra utsmyckningar är upphetsande. En del kan uppleva sexuell tillfredsställelse genom att massera eller kyssa fötter.

Skor
Många går igång på kvinnliga högklackade skor och gillar att de sitter på under hela sexakten. En del gillar även att lukta, kyssa eller slicka på skorna.

Hår
En del blir uppeggade av hår eller direktkontakt med hår men även skägg, mustascher eller hår på bröstet. Det kan även vara en viss frisyr, hårfärg eller att håret borstas som skapar upphetsning.

Läder
Det kan både handla om att du själv tänder på att klä dig i läder eller att du blir upphetsad av att andra gör det. Även lukten av läder och det knakande ljudet kan upplevas som erotiskt stimulerande. Även andra material kan ha samma effekt t.ex. gummi, lack, nylon mm.

Latex
Latexfetish innebär att du tänder extra mycket på att bära eller se andra i latexkläder samt även andra föremål som är gjorda av latex.

Kink
Innebär att man har en stark sexuell läggning till olika sorters BDSM-aktiviteter, som spanking, bondagesex, rollspel och dominans/underkastelse.

Masker
Att du har sexuellt intresse eller attraktion till masker eller till själva handlingen. Masker bärs under sexuella aktiviteter, att se sin partner bära mask eller ha en partner som bär mask.
Det kan vara masker av många olika typer av material. Fetichen kan vara relaterad till maskens utseende, textur, sättet den täcker eller döljer ansiktet eller den anonymitet/förvandling som bärandet av mask kan ge.

Voyeurism
Du blir extra upphetsad av att titta på andra personer som har sex eller som är nakna. Det är viktigt att kommunicera med sin partner om eventuella voyeuristiska intressen och givetvis respektera andras integritet och inte bryta mot lagen genom att spionera på människor utan deras medgivande.

Exhibitionism
Man njuter av att visa upp sig själv naken, sitt könsorgan eller ha sex på en offentlig plats, ofta med avsikt att väcka en sexuell reaktion hos åskådaren.  
Det är viktigt att tänka på att man ej bryter mot lagen och det bör endast ske i samtycke med alla parter.

Varianterna av föremål eller aktiviteter av olika fetischer kan ta sig oändliga uttryck och är speciell för varje individ. Så länge som en fetisch inte skadar dig själv eller någon annan och håller sig inom lagen så finns ingen anledning att inte låta den bli en extra krydda för sexuell fulländad njutning.

Här hittar du spännande sexleksaker för bondage 


Författare: Lis Jacobsson

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Alive knipkulor
Alive knipkulor
249 kr
Köp
Info
Orgasm Gel
Orgasm Gel
99 kr