•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Förnya missionären med enkla knep

Missionärsställningen i sängenStällningen missionären är en klassiker vad gäller samlagsställningar. Trots att det är den vanligaste samlagsställningen bland heterosexuella par så anses ofta missionären som lite ”tråkig” och uppfattas som fantasilös och gammalmodig. Men missionären har sina fördelar, inte minst att det är mycket kroppskontakt, lätt att kyssas och att ha ögonkontakt med varandra vilket ökar intimiteten och fördjupar upplevelsen.

Klassiska missionären är som bekant när kvinnan ligger på rygg med särade ben och mannen ligger ovanpå, ansikte mot ansikte. Med små enkla förändringar så kan ni uppdatera missionären och förhoppningsvis blir det en del nya favoriter att njuta av i fortsättningen. Missionären fungerar även vid analsamlag och går oftast fint att använda även om personerna är av samma kön. För enkelhetens skull så beskriver vi personerna i följande positioner som man och kvinna.

Håll ihop benen

Kvinnan har sina ben mer raka och mannen placerar sina ben på utsidan av kvinnans ben. Detta gör att det blir en trängre känsla och mer stimulans för båda. Lägg gärna en liten kudde under hennes rumpa för att underlätta och ge bättre penetrationsvinkel. Kvinnan kan även hålla ihop benen och böja dem med knäna mot magen och sätta fotsulorna mot mannens bröst eller axlar. 

Dra upp ena benet

Kvinnan drar upp ena benet högt och kan vila det mot mannens axel eller överkropp. Det andra benet ligger rakt. Mannen drar upp sitt ben på den sida som kvinnan lyft sitt och han låter sitt andra ben ligga rakt bredvid kvinnans raka ben. Mannen kan nu komma närmare med ena halvan av sin kropp och låta den arbeta riktigt nära kvinnans sköte.

Lägg upp benen

Kvinnan lägger upp båda benen på mannens axlar. Detta förändrar vinkeln och nya områden blir stimulerade i detta läge. Kvinnan upplevs trängre och mannens penis kan lättare träffa g-punkten. Kvinnan kan testa att fälla ut benen åt sidorna i olika grad för att förändra känslan och stimulansen. Testa även att korsa benen över hans axlar, hur känns det?

Korsa kropparna

Efter att penisen förts in i slidan så kan mannen vrida sig så att hans kropp hamnar lite på snedden. Båda benen på ena sidan av kvinnan och båda armarna på andra sidan. Stötarna kommer nu att träffa mer i slidväggen och kan vara en skön variation och upplevelse av missionären.

Korsa benen runt hans midja

Kvinnan lindar benen runt mannens midja och mannen kan justera sin höjd genom att dra fram sina ben så att han står på alla fyra. Denna position är fysiskt ansträngande för båda men kan underlättas om man lägger kuddar under kvinnans rygg som kan stödja och avlasta vikten. Kvinnan behöver i detta läge spänna både ben, rumpa, och bäckenbotten vilket är bra för att underlätta orgasm.

Flytta högre upp

Starta i originalpositionen för missionären och med penisen i slidan. Mannen förflyttar sig högre upp och ni pressar era höfter mot varandra. Stöt mot varandra utan att höfterna tappar kontakten så att rörelsen blir mer gungande och gnuggande än in och ut. Vinkeln blir nu annorlunda och kvinnans klitoris får nu större möjlighet till stimulans.

Han sätter sig upp

Kvinnan ligger kvar på ryggen och drar sina ben uppåt och bakåt. Han sätter sig i upprätt läge på knä framför henne. Mannen kan varier sin ställning från att vara något framåtlutad till helt upprätt. Ju mer hon drar upp benen desto trängre blir känslan. Denna ställning gör att det är lätt både för mannen och för kvinnan själv att stimulera klitoris med fingrarna eller en vibrator.

Brygga

Från föregående position kan ni avancera till att hon sätter ner fotsulorna mot underlaget och reser sig i brygga med underkroppen. Mannen reser sig till knästående och för in sina armar under hennes ben så att hennes knäveck vilar i hans armveck. Han placerar sina händer på hennes lår och båda kan nu rytmiskt samarbeta med långa och djupa stötar.

Öka stimulansen

Kvinnan kan knipa aktivt med jämna mellanrum under samlaget. Detta kan underlätta hennes orgasm och samtidigt öka känslan för mannen. Det finns en hel del sexleksaker som är fantastiskt bra att använda under själva samlaget för att öka njutningen och som hjälper till att säkerställa en explosiv avslutning. We vibe är den absolut mest unika och populäraste samlagsprodukten som förgyllt sexet för många par världen över. Vibratorn placeras i slidan och sitter i under samlaget utan att störa penetrationen. Ger njutning åt båda!

Här hittar du produkter som ger extra njutning under samlag
Här hittar du alla We vibes som ger bekväm stimulans under samlaget

Författare: Lis Jacobsson
We vibe unik vibrator under samlag

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Orgasm Gel
Orgasm Gel
99 kr
Köp
Info
RO Bullet 90 Velvet Soft Lilac
RO Bullet 90 Velvet Soft Lilac
239 kr
Köp
Info