•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

FörspelTips på förspel

Förspelets betydelse.
Förspelet väcker upp lusten och förbereder kroppen rent fysiskt på att ha sex. Mannen behöver få erektion för att kunna genomföra ett samlag och kvinnans kropp behöver göra sig redo för penetration vilket innebär att vaginan vidgar sig och blir fuktigare. Ju längre förspel desto skönare blir oftast själva samlaget eftersom smek och kel aktiverar lustcentrum i hjärnan. Dessutom ökar blodgenomströmningen liksom känsligheten och förmågan att få orgasm. 

Förspel gynnar lusten.
Det finns många olika sätt att förbereda kroppen för sex. En del kvinnor och män behöver lång tid på sig medan andra kanske blir tända av en enda blick. En stor andel kvinnor vill gärna ha längre förspel och en del saknar tyvärr förspelet nästan helt vilket gör det svårt för dem att få den tid de behöver för att uppnå orgasm. Förspelet kan också vara den stunden där du utan prestationskrav bara kan ägna dig åt att njuta fullt ut.

Vattnets magi.
Varför inte börja i badrummet? Renlighet är A och O vid sex. En dålig andedräkt eller ett illaluktande underliv är riktiga erotikdödare. Använd duschstrålen för att väcka upp kroppen och ägna speciellt de nedre regionerna extra mycket uppmärksamhet. Duschmunstycke med en koncentrerad stråle är grymt bra eller så kanske du har tur att ha ett bubbelbadkar, där du kan utnyttja vattenstrålarna.

Ljuvlig beröring.
Beröring är viktig för vårt välbefinnande och får lusten att vakna. Det finns produkter som passar extra bra vid förspelet. En fjäder kan till exempel ge rysningar av välbehag. Värmande massageolja ökar blodgenomströmningen och får huden att glöda. Massera varandra minst 20 min var. Det är garanterat upphetsande.


Värmande massage med smak av gräddkola

Uppmärksamma brösten.
Brösten, speciellt bröstvårtorna, är en erogen zon för både kvinnor och män. Genom att stimulera brösten kan du förstärka den sexuella njutningen och öka lusten. -Visste du att det finns kvinnor som kan få orgasm bara genom att smeka sina bröstvårtor?Klämmor för bröstvårtorna

Sexiga kläder.
Att klä sig sexigt och kanske spela rollspel kan vara en del av förspelet. 
När du har gjort dig vacker och har sexiga kläder på dig så är det oftast lättare att spela ut sin sexighet inför sin partner. Förberedelserna inför sexakten är också en del av upplevelsen och får kroppen att ställa in sig på njutning.


Romantisk trosa


Öka spänningen med spel.

Om du vill ha lite mer variation i förspelet så kan du och din partner spela ett spel för att få lite mer spänning.Sex, kärlek och passion i en liten ask

Öka vällusten.
Har det hänt dig att du ätit så god mat att du nästan fått en orgasmisk upplevelse? Du smackar, hummar, himlar med blicken och vrider dig nästan av vällust när maten passerar smaklökarna. Förhöj förspelet med ätbara produkter och ta samtidigt sexet till en himmelsk nivå av njutning.

Bondagelekar.
Genom att använda fängsel så ökar du spänningen i sexlivet. Du är helt i händerna på din partner eller så är din partner utlämnad till dina önskningar och lustar. Du kan bara ta för dig!Mjuka handfängsel med kardborre

Oralsex.
Oralsex anser många vara den ultimata njutningen vilket är ett mycket bra skäl till att använda tungan och munnen så mycket som möjligt under förspelet.

Variation.
När allt går på rutin blir vi till sist ganska avtrubbade och frånvarande i både tanke och handling. För att tala klarspråk så blir vi helt enkelt uttråkade. Ta kommandot i ditt sexliv och låt inte rutinen styra dig. Var nyfiken och upptäck nya nyanser hos dig själv och din partner. Lev livet levande!

Författare: Lis Jacobsson
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info