•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Full fokus på brösten

Väck upp lusten
Både en man och en kvinnas bröst är känsliga för beröring, speciellt bröstvårtorna som triggar igång lusten och får underlivet att bulta.
Genom att använda t ex vibrerande bröstklämmor så kan lusten öka och du kan lättare få orgasm.

Öka känsligheten
Genom att använda en bröstklämmor på bröstvårtorna så kan du göra dem känsligare. Klämmorna ger upphov till en lätt smärta och när de tas bort upplever många att bröstvårtorna blir än mer känsliga för beröring. De som redan upplever att bröstvårtorna är mycket känsliga avstår kanske från att använda bröstklämmor av den anledningen.

Bröstmassage
Genom att massera brösten regelbundet så ökar du blodgenomströmningen och förebygger knölar samtidigt som du kan få ökad lust. En utåtriktad cirkelrörelse sägs göra brösten fastare medan en nedåtgående rörelse sägs stimulera brösten att bli större. Om du under bröstmassagen samtidigt stimulerar vaginan och spänner bäckenbottenmuskulaturen så ökar den sexuella lusten ännu mer.

Temperaturlekar
Att experimentera med temperaturförändringar kan också vara en spännande metod för att öka känsligheten i bröstvårtorna. Genom att använda isbitar för att först kyla och sedan följa upp med varma handflator eller värmeprodukter kan du skapa en kontrast som kan intensifiera känsligheten och upplevelsen av lust.

Lufttrycksstimulator
Lufttrycksstimulatorer som t.ex. Womanizer eller Satisfyer är perfekt för stimulans av bröstvårtorna. Det pulserande lufttrycket som denna typen av produkter ger är ett enkelt sätt att få mycket stimulans njutning. Placera munstycket mot bröstvårtorna och njut! 

Bröstdekorationer
Framhäv brösten med olika former av dekorationer eller smycken.

Utforska erotiska leksaker
Förutom bröstklämmor och vibrerande leksaker kan du utforska andra typer av erotiska leksaker och tillbehör som är speciellt utformade för att stimulera bröstvårtorna och öka känsligheten. Det finns en mängd olika produkter på marknaden, från mjuka fjädrar till intensiva sugkoppar, som kan erbjuda en variation av stimulans och njutning.

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info