•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Här samlar vi lite vanliga frågor om G-punkten

Vanliga frågor om G-punkten
Genom att stimulera g-punkten så kan kvinnan få en s k g-punktsorgasm. Har du några frågor om g-punkten så kanske du hittar svaren här nedan.

Var sitter g-punkten?

Du hittar g-punkten i slidans främre vägg (upp mot magen till) ca 2-5 cm in. Egentligen är det mer ett område än ett specifikt punkt. Detta område kan kännas lite annorlunda och när det stimuleras så sväller den och blir lättare att hitta.

Hur känns en g-punktsorgasm?

Det är lite svårt att säga. Det är mycket individuellt. Du kan t ex uppleva en värme, en hetta i underlivet, en lustkänsla som sprids ut i kroppen. Orgasmen kan upplevas djupare och "dovare", mer inuti kroppen. Du kan också få lätta sammandragningar av livmodern. Det är inte helt ovanligt om du känner dig kissnödig när g-punkten stimuleras. Det är helt normalt eftersom g-punkten ligger så nära urinblåsan. Det händer också att det sprutar ut en färglös vätska, som alltså inte är urin, vid g-punktsorgasm. 

Hur får jag lättast en g-punksorgasm?

Det kan vara lite svårt att komma åt att stimulera g-punkten själv. Lättast är om du har en partner som hjälper dig eller använder dig av en böjd stav för att komma åt g-punkten.

Blir det skönare med vibrationer?

Det är mycket individuellt om man gillar vibrationer eller inte men väljer du en stav med vibrationer så kan du alltid välja och se själv vad du gillar. Generellt sett så brukar vibrationer ge skön stimulans som är svårt att uppnå annars. Vibrationer brukar också sätta fart på blodcirkulationen, vilket också kan ge dig en känsla av värme och en skön lustkänsla. Men det viktigaste för att uppnå g-punktsorgasm är att g-punkten blir stimulerad av beröring.

Hur använder jag en g-punktsstav?

Innan du börjar att stimulera g-punkten är det bra om du har blivit upphetsad. Använd gärna ett glidmedel som du stryker på staven. Du för in staven så att den böjda toppen kommer upp mot g-punkten (se bild ovan). Tryck uppåt och massera området med staven eller låt vibrationerna göra jobbet. Pröva dig fram vad du gillar bäst. Om du samtidigt smeker klitoris så kan njutningen bli dubbelt så skön.
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info