Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Intimmassage för mannen Lär dig ge intimmassage till din man

Ge din partner en skön intimmassage. Målet är inte orgasm utan att få din partner att njuta och slappna av. Orgasmen kan bli en extra bonus.

GÖR SÅ HÄR                   

Mannen ligger bekvämt på rygg med särade ben så att du kan sitta emellan. För många män kan det vara mycket upphetsande att titta på så placera gärna en kudde bakom hans huvud.

Förbered honom på en stund av njutning genom att praktisera "Tusen kyssar", det vill säga du kysser varje del av honom sensuellt och förföriskt. Tänk på att mannen bara ska ligga och ta emot njutning och släppa kontrollen. Du bestämmer.

Börja därefter med att massera andra delar på kroppen än könet, t ex bröst, mage, lår och fötter. Använd massageolja vid massagen. Se till att du har varma händer och att oljan inte är kall, använd gärna en värmande massageolja.

Tryck sedan på penis med tumme och pekfinger och använd båda händerna. Börja nere vid penisroten och gå uppåt. Tryck längs hela penis och på alla sidor. Använd ett lagom tryck, inte så löst att penis glider ifrån dig och inte så hårt att det gör ont.

Nu kan du ta extra mycket olja eller glid i händerna och smeka penis med en nedåtgående rörelse. Växla mellan händerna i en kontinuerlig rörelse. Byt därefter håll. Var försiktigt i dina rörelser och ha gärna jämnt tryck och håll en jämn rörelse, vilket är mer avslappnande. (Om penis inte är erigerad så låter du penis ligga upp mot hans mage, det går lika bra).

 

Tips
Om du kupar handen över ollonet och gör en vridande rörelse neråt så stimulerar du hela ollonet.
Greppa penis med ena handen och håll tillbaka förhuden så att ollonet blottas. Låt den andra handens fingrar leka "Regnet droppar" mot ollonet. Fingrarna ska bara nudda ollonet med snabba rörelser.

Kom ihåg
De flesta män är speciellt känsliga på undersidan ollonet. Glöm inte bort att trycka eller att smeka detta område lite extra mycket. Glöm inte att massera även pungen, mellangården och området runt anus.

Notera andningen
Under massagen ska mannen ta djupa, långa andetag för att få en djup avslappning. Du märker på hans andning om hans upphetsning stiger. Be honom då återgå till en långsam andning och ta det lite lugnare med smekningarna. Om pungen drar ihop kan det också vara ett tecken på att han är på väg att komma. Ta det lugnt. Utlösningen får vänta...                                              

Ta paus
Under intimmassage är det vanligt att mannen får erektion. Låt honom inte behålla erektionen mer än 20-30 minuter i ett sträck. Massera andra områden emellanåt så att blodet kan cirkulera fritt i kroppen. Låt t ex blodet gå upp till huvudet istället genom att ge huvudmassage.

Slipp fläckar
För att slippa fläckar i sängkläderna så kan du använda dig av ett skyddande plastlakan. Gå till kategori Massagetillbehör

Lär dig mer
Vill du lära dig mer om hur du ger intimmassage till mannen så kan vi starkt rekommendera DVD-filmen Prostata massage eller Yoni & Lingam. Båda visar hur du ger tantramassage till mannen på bästa sätt och får honom gå med ett leende i dagar efteråt.

Låt kropp och sinne njuta
Effekterna av regelbunden massage har en mer långtgående verkan än vad vi kan tro, med en gynnsam effekt på välbefinnande och hälsa.

Det märks när vi mår bra!

Författare: Lis Jacobsson