•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

G-Punkten - Hur ni hittar denG-punktsorgasm

Du ska inte omedelbart rusa rätt på g-punkten utan starta med ett vanligt förspel. Det viktiga är att tjejen är våt i slidan innan du börjar stimulera din/hennes g-punkt. Om du/tjejen inte blir riktigt våt under förspelet så bör du använda glidmedel.

Ligg på rygg, helst med knäna böjda och fotsulorna på sängen.
Lägg gärna en kudde under rumpan för att lyfta underlivet lite.
För försiktigt in två fingrar i slidan med handflatan uppåt. Fråga henne hela tiden hur det känns - god kommunikation är en förutsättning för att ni ska lyckas hitta och stimulera g-punkten!
Pressa fingrarna lite lätt mot den främre slidväggen samtidigt som fingrarna glider fram och tillbaka i slidan.

Du kommer naturligtvis inte att känna något annat än mjuk hud till att börja med, g-punkten ligger gömd i området mellan slidan och urinröret. Du kan känna något som liknar ränder. Tryck lite hårdare i den här delen av slidväggen och fråga henne hur det känns. Om hon inte känner något speciellt med en gång, så låt fingrarna fortsätta att söka i området. Vissa kvinnor är mest känsliga på den yttre delen av g-punkten men andra är mest känsliga på mitten eller i det bakre området.

När du träffar det rätta stället så kommer hon att tycka att det är extra skönt. Fortsätt då att stimulera detta område. Du kommer snart att märka en liten upphöjning/svullnad med fingertopparna. Du har nu lokaliserat g-punkten.
Fortsätt nu att trycka fingrarna mot den främre slidväggen och låt dem glida fram och tillbaka. Sluta nu och låt istället fingrarna gå i cirklar över området som utgör g-punkten. Försök att hålla en jämn rytm samtidigt som du ökar trycket lite. Vissa kvinnor kan få en känsla av att de är lite kissnödiga, i så fall stannar du upp i ett ögonblick. Om känslan kvarstår så bör hon gå på toaletten och tömma blåsan.

När du stimulerar g-punkten så kommer det att sprida sig en lustfylld känsla i hela underlivet, och då även i området kring blåsan. Den här lustförhöjelsen kan ge vissa kvinnor en känsla av att vilja gå och kissa. När kissnödigkänslan försvinner eller efter att hon eventuellt tömt blåsan så fortsätter du att stimulera g-punkten på samma sätt som innan.

Nu kommer hon kanske till att visa genom kroppsvätskor och ljud att hon njuter av stimuleringen. Och den uppdämda sexuella spänningen kommer tillslut att få sitt utlopp genom en intensiv orgasm.
Vissa kvinnor kan spruta ut en vätska under orgasmen (ejakulation), den här vätskan är inte urin!

Om du fortsätter att stimulera g-punkten efter orgasmen så är det möjligt att du kan ge henne en ny orgasm direkt efteråt. Det uppstår ofta en slags pyramideffekt vid stimulering av g-punkten, med andra ord kan nästa orgasm kännas bättre än den förra. Så varför sluta när det känns skönt?
Fortsätt därför stimulera genom orgasmen och in i nästa. Men fråga henne hela tiden hur det känns. Så att du inte gör något som känns obehagligt. - Kvalitet är mycket viktigare än kvantitet!  


Produkttips


Använd en böjd stav för att stimulera g-punkten på bästa sätt. Gå till kategori G-punktsstavar

Författare: Lis Jacobsson
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info