•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Vanliga frågor om homepartyHomeparty, två tjejer ler

Att köpa sexleksaker via homeparty är både underhållande och informativt. Du och dina vänner får klämma och känna på produkter i lugn och ro under gemytliga former. Innan du bokar ett party kanske du har några frågor. Kanske är du själv intresserad av att börja som homepartysäljare? Se om du hittar svaren på dina frågor här nedan.

All information som rör homeparty kan du läsa på www.homeparty.org

Vad krävs av mig som värdinna?

Du bjuder in ca 7-20 personer och ber dem gärna komma en liten stund innan demonstrationen börjar så att säljaren slipper vänta på gästerna. Se till att säljaren har ett bord att lägga produkterna på, vardagsrumsbordet eller köksbordet duger bra. Tag gärna fram lite hushållspapper ifall gästerna vill pröva lite oljor. Lättare alkoholförtäring får ske under visningen men säljaren bör ha rätt att avbryta demonstationen om gästerna blivit för berusade. Och sist men inte minst - glöm inte ha roligt tillsammans med dina gäster.

Måste jag som värdinna samla in pengar och leverera produkterna?

Nej, du behöver inte göra något efterarbete. Säljaren lägger en order för varje gäst, Lustjakt skickar sedan paketet, helt diskret, direkt till var och en.

Hur lång tid tar ett homeparty?

Det beror naturligtvis på hur många gäster ni är, men vid ca 10 personer så tar ett party generellt ca 2-3 timmar. Säg till återförsäljaren om ni har en tid att passa så kan denne anpassa partyt efter detta.

Får jag någon värdinnegåva när jag har ett homeparty?

Ja, du får en hemlig värdinnegåva. Värdet varierar beroende på partyts totala försäljning. Om totala försäljningen är mycket låg, mindre än 1000 kr, så ger detta ingen gåva.

Hur många personer måste vi vara för att en säljare skall komma?

Det är givetvis helt upp till den säljare som kommer att avgöra, men runt 7-10 är ganska lagom.

Hur gör jag om jag vill ha ett homeparty?

Kontakta någon av Lustjakts återförsäljare som du hittar via länken nedan. Finns det ingen på din ort så kan du ringa dem som är närmast för att höra om de är villiga att åka en bit. Hittar du ingen i ditt närområde så kan du kontakta oss, det kan finnas säljare i området som inte finns med på kartan.  
Läs mer om homeparty.

Får alla reda på vad var och en beställer?

Nej, generellt så tas alla beställningar upp enskilt och levereras diskret direkt till var och en.

Hur betalar jag min beställning som gjordes på ett homeparty?

Det vanligaste är att den säljare som håller i ditt homeparty lägger din order direkt i Lustjakts internetbutik och då finns alla betalsätt tillgängliga, så som fakturabetalning, kreditkortsbetalning eller postförskott. Ett annat sätt som ibland används är att värdinnan samlar in pengarna och att hela partyt levereras i klump till värdinnan.

Kostar det något att bli återförsäljare?

Det kostar ingenting att bli säljare. Och om du vill bli homepartysäljare så kan du få låna eller köpa en visningskollektion som du kan visa vid homepartyn. Vi ger dig all information du behöver för att lyckas som säljare. Du får chansen att sälja via homeparty, katalog, hemsidor etc. Läs mer om att bli säljare.

Hur många partyn måste jag ha om jag vill börja som homepartysäljare?

Du behöver ha 5 partyn inbokade när du börjar som säljare. Dessa partyn bokar du upp med vänner och bekanta så att du får en möjlighet att träna i början. På varje party försöker du sen få nya partybokningar så rullar det på. Du bestämmer sen själv hur många partyn du vill ha varje månad men minst ett party i månaden är att rekommendera. De säljare som har många partyn har nästan utan undantag också en mycket högre försäljning/förtjänst per party. Ju mer du är ute och säljer, desto duktigare blir du.

När jag startat som återförsäljare - hur får jag partyn?

I första hand ringer du runt till dina vänner och bekanta och ber att de samlar inhop sina vänner så att du kan ha ett party för dem. Försök att få nya partyn vid varje partytillfällen så brukar det rulla på ganska bra. Du har också möjlighet att finnas på Lustjakts karta över återförsäljare för att på så sätt öka dina förtjänstmöjligheter. Detta blir dock möjligt först då du blivit lite varm i kläderna.

Jag vill börja som återförsäljare men jag kan ingenting om homepartyförsäljning eller sexleksaker vågar jag starta ändå?

Du kommer att få all information du behöver av Lustjakt för att lyckas som säljare och du kan alltid ringa oss om du har några frågor eller funderingar. Om du är socialt utåtriktad och har ett öppet sinne så har du kommit en bra bit på väg för att bli en toppsäljare. Som homepartysäljare lovar vi dig ett mycket stimulerande och omväxlande arbete.
Läs mer om att bli säljare.

Hur går jag till väga om jag vill bli säljare?

Gå in på www.homeparty.org och läs mer om vad det innbär och vilka olika möjligheter det finns. När du bestämt dig för att detta passar dig så hör bara av dig till oss så hjälper vi dig att komma igång. Alla kan börja sälja om de bara vill. Känner du dig lockad? Vad väntar du på? Du kanske är som klippt och skuren för detta.

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
129 kr
Köp
Info
Eros Woman Silicone Care 100ml
Eros Woman Silicone Care 100ml
219 kr
Köp
Info