•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Inspiration - parprodukter

Det finns parprodukter som har förgyllt mångas sexliv genom åren. Här nedan ser du några favoriter.

 

Dolfinger

Vibrerande ring

De flesta kvinnor behöver klitorisstimulans för att få orgasm. Genom att använda sig av en vibrerande ring under samlag så ökar man förutsättningar för henne att få orgasm.

Många män kan tycka att det är skönt när det klämmer åt lite nere vid penisroten och trycket kan också eventuellt fördröja utlösningen. Vibrationerna kan även för mannen upplevas som mycket stimulerande. Om vibratorn vänds ner mot mannens pung så stimuleras testiklarna. 

GÖR SÅ HÄR
Ringen sätts på nere vid penisroten. De flesta ringar är mycket töjbara för att passa alla storlekar.

TIPS
Stanna till då och då och låt vibrationerna stimulera klitoris lite längre. Titta varandra i ögonen och andas djup tillsammans för att göra upplevelsen mer intensiv.

Visa alla ringar

 

Samlagskulor

Geishornas hemlighet kan nu bli din...

Placera dessa kulor inne i slidan och använd dem under samlag. Kulorna hamnar oftast längst in i slidan och Geishakulormasserar då mannens ollon på ett mycket stimulerande sätt. Även kvinnan kommer att upptäcka kulornas fördelar, eftersom de rullar runt och stimulerar inne i slidan.

Sextips
Om tjejen sitter ovanpå killen så rullar kulorna upp och ner mycket mer.

Anmärkning
Tyngden och storleken gör att de lätt kommer ut igen. Många kvinnor är oroliga för att de inte skall komma ut eller på annat sätt försvinna upp i slidan, men det kan inte ske. Kulorna är så pass tunga att de kommer ut av sig själva alternativt så kan man hoppa lite i sängen eller sätta sig på huk. Men stå ej över klinkersgolv eftersom kulorna eventuellt kan skada golvet.

Se samlagskulor

 

we vibe favoriten för par

WE vibe - en favorit för par världen över

We vibe är en vibrator med en unik design för att stimulera klitoris och g-punkten samtidigt. Det som har gjort WE vibe till en storsäljare världen över är att den kan användas även under samlag. För många par har denna vibrator gett sexlivet en extra skjuts. Kanske också för att den ger kvinnan de bästa förutsättningarna att få orgasm under kärleksakten. För visst är det extra trevligt med en gemensam klimax.

Du kan välja mellan flera olika spännande vibrationsmönster. Väljer du t ex den modell som visas på bild så är den både fjärrstyrd och appstyrd så att den kan styras från annan plats. We vibe är dessutom uppladdningsbar så du slipper köpa batterier.

Gå till kategori We vibes för uppgradera kärleksakten.

  

Yoni Lingam bra instruktionsfilm

Instruktionsfilm för bättre sexliv

Det finns många bra instruktionsfilmer som visar hur du och din partner kan få ett bättre sexliv.

En av de allra bästa filmerna är DVD-filmen Yoni & Lingam. En film med tydliga instruktioner hur du får din man eller din kvinna att njuta fullt ut. Mycket sevärd och bra film för par som vill få lite inspiration. 

Visa alla instruktionsfilmer

 
Glidmedel ger skönare sex för par


Gör det sköna ännu skönare med glid

Genom att använda ett glidmedel så slipper du bli öm och det blir mycket skönare, oavsett om du onanerar eller har sex. Silikonbaserat glid har de bästa glidegenskaperna och är mycket drygt.

Gå till kategori Glidmedel

Gungor och andra tillbehör

Genom att t ex använda tillbehör som underlättar olika samlagsställningar så kan du testa lite mer avancerat sex. Det finns till exempel uppblåsbara fåtöljer med handtag, positionsstolar och gungor som gör sexlivet mer varierat och inte så förutsägbart. 

Gå till kategori Gungor

 

 

 

 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Powder
Powder
29 kr
Köp
Info