•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Intensiv orgasmIntensiv orgasm

Intensifiera din orgasm och ta den till en högre nivå. Ju skönare och intensivare orgasmer du får desto oftare vill du ha sex. Kroppen minns och vill bara ha mer av det sköna. Hur du upplever din orgasm kan vara olika från gång till gång och orgasmupplevelsen är också mycket individuell. Vissa nästan dör varje gång medan andra knappt känner av den. Kom jag nu?

Bygg upp spänningen

Vill du också explodera och se stjärnor?
Ta på dig själv och din partner gärna flera gånger om dagen. Bygg upp en anspänning och din sexuella upphetsning genom smek och runda ord. Se dig själv som en hämningslös och njutningsfull person som älskar sex. Våga vara sensuell.

Vill du ha intensiv orgasm så måste du vara hängiven och fokuserad på njutningen. Att tänka på sina valkar eller på att se snygg ut främjar ingen intensiv orgasm, om det över huvud taget blir någon. Fokusera därför helt på din njutning och känn hur orgasmen växer fram.

En vanligt "fel" som ofta kvinnor gör är att tänka mer på mannen än på sin egen njutning. –”Orkar han”? –”Nu är han säkert trött i handen”. –”Ser jag snygg ut nu”. Var alldeles lugn. Mannen, du själv eller en leksak får helt enkelt orka tills det går för dig.

Rabbit bästa sexleksaken för kvinnorPS. Kaninen är oförtröttlig...


GÖR SÅ HÄR

Börja med lätta smekningar eller en blöt tunga och snudda bara lätt, lätt vid klitoris eller penis. Glöm inte de erotiska zonerna, som t ex halsen, insidan av låren, bakdelen och brösten. Långsamt och retningsfullt. Tänk på att huden är kroppens största erogena zon. Massera, kyss och lek med någon leksak på andra ställen än de intima. Åtrån kan behöva tid att växa fram i styrka. Ta den tid du behöver.

Oavsett om du onanerar eller har penetrerande sex så blir det alltid skönare om det är vått och glidigt. Du slipper ömhet och friktionsskador samtidigt som det känns skönare. Det är inte helt ovanligt att saliv används vid onani men det torkar fort in och har inte de bästa glidegenskaperna. Om du testar ett glidmedel, speciellt ett silikonbaserat, så kommer du att uppleva stor skillnad i känsla och du kan hålla på mycket längre utan att behöva smörja på mer hela tiden.

Om du vill ha en intensivare orgasm så kan du smörja in klitoris/ollon med ett stimulerande medel. Det finns lika olika typer av stimulerande medel på marknaden med de flesta bygger på ökad blodgenomströmning, vilket i sin tur ökar känsligheten. Det finns också medel som ger mycket effektfull extra stimulans; t ex svalkande och skönt pirrande, värmande hetta som ger ett bultande underliv.

Produkttips: Ta någon droppe stimulerande medel tillsammans med ditt vanliga glidmedel vid onani för att snabbt få upp lusten.

Andas och knip

Praktisera långa, djupa andetag och känn hur syret sätter fart på hela din kropp. Om du gör knipövningar samtidigt så ökar du blodgenomströmningen i ditt kön. Både män och kvinnor kan knipa med sina bäckenbottenmuskler för att få intensivare orgasmer. Börja spänna ringmuskeln i anus och gå uppåt.

Öka effekten av knipövningarna genom att samtidigt spänna musklerna runt ögonen (genom att kisa) och musklerna runt munnen (gör en grimas). Knip under utandning eftersom resten av kroppen då slappnar av. Genom att knipa regelbundet underlättar du förmågan att få orgasm och får starkare orgasmer. Är du kvinna så kan du med fördel använda dig av knipkulor för att förstärka träningen. Knipövningar under samlaget kan vara en upplevelse för båda. Mannen kan vicka med penis och komma åt sköna punkter i slidan och kvinnan kan knipa runt penis för att ge honom sköna ”peniskramar”.  Knip och njut!

Smek pungen

Under kärleksakten kan kvinnan smeka pungen försiktigt. När han börjar närma sig orgasmen massera då lite kraftigare runt anus och mellangården. Har du ändå svårt att nå under samlaget så kan du istället praktisera denna övning under oralsex. Han kommer älska dig!

Det finns ringar som trycker mot mellangården och produkter som vibrerar mot pungen och ger pungmassage

Smek anus

Det är otroligt mycket nerver i detta område hos både kvinnor och män. Mannen har också prostatan, som är en mycket erogen zon, sittande analt. Prostatan sitter några centimeter upp i ändtarmen, mot magen men kan även stimuleras utifrån genom mellangården. Här hittar du produkter som är specialdesignade för prostatastimulans, både in och utvändigt.
Genom att stimulera mannens prostata så kan det ge mannen en helt ny sorts orgasm. Att kombinera stimulering av prostatan och samtidigt smeka penis kan ge en optimal effekt.

Många kvinnor som har svårt att få orgasm, får enklare orgasm när man stimulerar dessa nerver analt, speciellt om man samtidigt ger vaginal och klitorisstimulans. 

Om du vill avancera ytterligare så kan du använda en analplugg för att stimulera anus. En del älskar det, andra inte, men du vet aldrig förrän du provat.

Dubbel njutning

Genom att stimulera flera områden samtidigt så blir oftast orgasmen intensivare, både för kvinna och man.  Klitoris och g-punkt brukar vara en bra kombination för att kvinnan ska få intensiv orgasm.

En parprodukt som kan användas under samlag och som är mycket populär, är We vibe  Den stimulerar både klitoris, g-punkten och mannens penis på en och samma gång. 
 

Men pröva även andra kombinationer t ex klitoris-bröstvårta, klitoris-anus, ollon-pung osv.

Snygg och bra vibrator

Produkttips

Ta gärna hjälp av en vibrator som ofta underlättar orgasm. En mindre hårdplastvibrator är användbar till mycket.

Bilden visar Diamond silk, en mindre hårdplastvibrator med lite sammetslen yta. Den har steglösa vibrationer och är en av våra storsäljare kanske för att den är lika snygg som användbar.


Här hittar du silikonbaserade glidmedel som bidrar till välbehag och njutning
Här hittar du stimulerande medel som gör det sköna ännu skönare 

Författare: Lis Jacobsson

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Alive knipkulor
Alive knipkulor
249 kr
Köp
Info
Orgasm Gel
Orgasm Gel
99 kr