•  Mysig butik på landet
 •  Sveriges största riktiga butik
 •  Helsvenskt
 •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Intimrakning

 

Varför rakar man underlivet?

Det finns många olika anledningar till att man vill raka underlivet, här är några av de vanligaste som man hör:

 • För att du vill komma din partner närmare under samlaget
 • För att du vill känna dig fräsch och hygienisk
 • Gör att erektion ser större ut
 • För att du vill uppleva mer känslighet vid beröring
 • För att du vill känna dig sexig
 • För att din partner ska slippa få hår i munnen vid oralsex
 • För att rent och välansat/rakat kön kan vara mer inbjudande för din partner
 • För att du vill dölja gles hårväxt
 • För att du vill dölja gråa hår
 • För att du vill ägna ditt kön tid och omtanke
 • För att du tycker det är snyggt
 • För att du vill ha en personlig stil

  Eller bara för att du har lust... eller inte.

 
Frisyrer för muffen

Vilken frisyr gillar du bäst?

Nu menas inte den frisyr du har synligt på huvudet utan muffens behåring, som förvisso oftast inte uppvisas på allmän beskådan, men som ändå kräver en viss omtanke och omvårdnad för att ge dig en personlig stil.

Trekant

Kanske väljer du att forma en liten eller stor trekant framtill för att det ger ett prydligt och inte lika uppseendeväckande frisyr som mer renrakade varianter. Du behöver heller inte låta andra förstå att du valt en mer kal variant längre ned.

Landningsbana

Du kanske föredrar en hårbeklädnad i form av ett rakt streck precis framtill. Det är snyggt, lite prydligt och smickrande för din muff. Bra för dig som vill ha kvar lite hår kvar för att inte se alltför naken ut men samtidigt vill njuta av den lena hårlösa huden. Håll efter genom att raka eller vaxa.


Sicilianare


Detta alternativ är det som naturligt infinner sig när du inte ett gjort ett mer aktivt val utan låter naturen bestämma. Naturlig hårväxt för dig som tröttnat på att hålla efter återväxten eller för dig som tycker att naturlighet är bäst. Detta alternativ kan också passa bäst för dig som är blyg och inte vill väcka uppmärksamhet på stadens   badhus.

 
Designad form


Använd gärna en kakform av hjärta eller annat mönster för att få till en mer designad frisyr, som visserligen kräver lite tid för att hålla sig snygg men du får definitivt den uppmärksamhet du önskar. Vad kan bli tydligare och mer romantiskt än ett hjärta...


Brasiliansk vaxning


Brasiliansk vaxning innebär att du är helt renrakad utan minsta hårbeklädnad. Om du väljer att vaxa dig på salong får du antingen stå på alla fyra eller ligga på rygg. Det kan göra lite ont men det går fort över och du förblir len och hårlös i flera veckor. Återväxten blir mycket mjukare än om du rakat dig.Ansad muff

 

Detta är kanske den mest vanliga frisyren. Håret växer fritt förutom att bikinilinjen hålls fri från hår, genom rakning eller vaxning. Ger ett mer fräscht och vårdat intryck på stranden om inga hårtofsar tittar fram bakom trosan.

Några små extra tips:

Se till att rakhyvel är riktigt vass. Slöa rakblad ger många småsår samt orsakar irritationer och rakningsresultat blir negativt. Ofta är vi tyvärr väldigt duktiga på att använda en engångsrakhyvel många, många fler gånger än en enda. Investera gärna i en högkvalitativ rakhyvel eller trimmer avsedd för intimrakning. Se till att bladen är skarpa för att minska risken för skärsår och irritation. Om du använder en rakhyvel, välj en med flera blad och som har en fuktgivande remsa för en smidigare rakning.(det går också bra att ha på silikonglidmedel på rakområdet innan du har på rakskum, tvål eller vad du använder vid rakningen) 
Efter rakningen kan du spraya det rakade området med Hygiene för att undvika/minimera risken för rakfinnar. (Om du rakar hela könet som kvinna se till att du inte får hygiene vid slidan, för där ska vi ha kvar bakteriefloran).


Se också till att hålla hyveln bakteriefri inför nästa rakning,  spraya rakbladen med bakteriedödande medel exempelvis Hygiene, låt det ligga en stund, skölj sedan rakhyveln. Nu blir det ingen bakterietillväxt på rakbladen inför nästa användning. 

Här är några produkter som underlättar vid rakning:

Mjukgörande rakgel
Lugnande gel efter rakning

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Holy Mary Climax Oil
Holy Mary Climax Oil
229 kr
Köp
Info