•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Klitorisvibrator

Många kvinnor uppskattar en klitorisvibrator då dess vibrationer retar nerver som inte berörs av andra former av stimulans. Denna stimulans underlättar också förmågan att få orgasm och kan göra upplevelsen mer intensiv. Mannen kan med fördel ta hjälp av dessa vibratorer för att tillfredställa sin kvinna på bästa sätt.
Det är mycket vanligt att använda en klitorisvibrator samtigt som samlag.

Klitorisorgasm

Klitorisorgasm är den vanligaste orgasmen. Du kan stimulerar klitoris med vibrator, fingrar, munnen eller med penis. Det är mycket viktigt att använda ett glidmedel vid klitorisstimulans så att man inte får irritation.

Vad ska jag välja?
Har man svårt att få orgasm så brukar många välja en mycket hårt vibrerande klitorisvibrator. Har man däremot lätt för att få orgasm så upplevera man dock dessa för starka i vibrationerna och bör då istället välja en med mildare vibrationer eller en steglös kontroll.

Hur hårt vibrerande klitorisvibrator man vill ha är väldigt inviduellt.
Innan du testat dig fram till hur starka vibrationer du vill ha kan det vara bra att välja en med steglös kontroll. 

Om klitorisvibratorer

Klitorisvibratorer finns i flera olika material: exempelvis i hårdplast, jelly och silikon.
Utseendet på en klitorisvibrator varierar väldigt, de allra flesta är små och nätta och går att ta med sig i handväskan enkelt.
Många har fantasifulla utseenden som ex delfiner, kaniner, blommor mm.
Det finns också ringar med klitorisvibrator, då sätts ringen på penis eller stav och ger kvinnan stimulans under samlag, även mannen får då känna av vibrationerna genom ringen.

Ägg
Många kvinnor föredrar en diskret produkt som inte är så iögonfallande. Ett vibrerande ägg är diskret och erbjuder många olika användningsområden. Man kan använda ägg vid klitorisstimulans eller placera ägget i vagina eller anus för att få extra sköna vibrationer, vid såväl parsex som onani.

Det kan vara bra att välja en vattentät produkt då du har större valfrihet på var du ska använda den samt att den är enklare att göra ren.

Fakta om Klitoris
Precis där de inre blygdläpparna möts, framför urinröret, sitter klitoris. Klitoris uppgift är att ge njutning. Klitoris är ett cirka tre-nio centimeter långt organ som under fosterstadiet utvecklas till en penis hos pojkar. Den består av ett ollon, ett skaft och två skänklar (ben) som ligger dolda under huden.
Klitoris skyddas av en liten förhud som kallas klitorishuvan. Det lilla organet är fyllt med blodkärl, svällkroppsvävnad och mängder med känselnerver. Detta område är ytmässigt försett med flest känselmottagare på hela kroppen, det är därför det är så mycket enklare att få  klitorisorgasm.
 

Källa: Författare: Lis Jacobsson

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Satisfyer Premium Kalender
Satisfyer Premium Kalender
2195 kr
11700 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info