•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Konsten i att ge pungmassagePungmassage

De flesta män tycker det är mycket skönt att få pungmassage men många är osäkra på hur de ska göra. Här kommer ett förslag på pungmassage. Kanske kommer du och din partner på andra sätt. Huvudsakligen är att ni testar och experimenterar fram en skön massage.

Gör så här

Mannen ligger på rygg med särade och lätt böjda ben. Du kan utföra massagen bäst om du sitter mellan hans ben. Försök sitta så bekvämt som möjligt så att du kan ägna dig helt och fullt åt att ge en njutningsfull pungmassage. Se till att det är varmt i rummet och att dina händer är varma och sköna.

Mannens testiklar är mycket känsliga och det är därför viktigt att vara mjuk och försiktig när du masserar pungen.

Du kan börja med att dra försiktigt i punghuden så att huden spänns åt och smek med lätta fingertoppar (eller naglar) över pungen.

Tungan är ett perfekt redskap att massera med och ytterst skön för mottagaren. Låt tungan cirkulera och fladdra över pungen. Du kan också suga på den lite lätt. Har du långt hår så låter du det vara fritt utslaget så att det kittlar hans mage och penis.

Smörj in pungen med olja eller glid och massera lätt mellan testiklarna upp mot undersidan av penis. Du kan t ex stryka området med tummarna, en tumme i taget i en jämn och behaglig rörelse. Stressiga och ryckiga rörelser stressar upp mottagaren.

Massera under pungen, vid mellangården (området mellan pung och anus). Här kan du öka trycket och cirkulera med små rörelser med dina fingrar.

Glöm inte att massera både insidan och utsidan låren och gärna neråt höfterna, där många spänningar kan sitta. Massera med både små och stora cirklande rörelser. Använd helst bägge händerna och massera båda sidor samtidigt.

Tänk på
Det är viktigt att vara lyhörd när du masserar mannens känsliga delar. Ge akt på hans ansiktsuttryck och anpassa dig efter hur hans kropp reagerar.

Rakad pung
Det är en fördel om pungen är rakad innan pungmassagen. Det kan dessutom vara en del av pungmassagen att börja med att raka honom. Det finns produkter som är avsedda för intimrakning. Dessa produkter hittar du i kategori Bad och kropp - Rakning.

Det finns också flera bra pungvibratorer, dessa kan även användas vid onani när man är ensam: Super ball sucker, Ring Ball Massager, Scrotum Teaser.


Produkttips

Plastlakan – så slipper du få fläckar i sängkläderna. Gå till kategori Massagetillbehör
Neutralt glidmedel – välj helst de som är baserade på olja eller silikon. Gå till kategori Alla glidmedel

Du kan också använda en massageolja men använd helst en neutral, utan doft och färgämnen, för att inte oljan ska irritera de känsliga intima delarna. Gå till kategori Vanliga massageoljor

Författare: Lis Jacobsson
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Orgasm Gel
Orgasm Gel
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Glide 4 you
Glide 4 you
179 kr
Köp
Info