•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Att ge kvinnan oralsex

Ge kvinna oralsexEn av anledningarna till att de flesta kvinnor älskar att få oralsex är för att det är varmt och fuktigt och om du följer följande punkter så törs vi nästan garantera att du kommer att bli uppskattad för ditt initiativ till oralsex.

-I övrigt så gäller: Övning ger färdighet och ta det lugnt och försiktigt.

Tips

Ta en dusch tillsammans innan för att säkerställa att hygienen är på topp. Dels för din egen skull då du inte får tycka att det är ofräscht. Men också för hennes skull då hon kan komma att känna sig lite pinsam om hon inte är helt ren.

Om kvinnan du är med inte är helt trygg i sig själv så kan det vara bra att dämpa belysningen eller släcka helt för att hon på så sätt skall kunna koncentrera sig helt på det du gör och inte oroa sig för hur hon ser ut. Avslappning är viktigt.

Raka dig gärna innan då stubb kan vara extremt irriterande för hennes mjuka hud.

Gör så här

Börja försiktigt med att smyga upp intill henne och ge henne en passionerad kyss, kyss henne ner över halsen, brösten och smek henne samtidigt över kroppen och säg att du älskar henne.

Övergå till att, samtidigt som du kysser henne, smeka hennes kön utanpå kläderna. Ta försiktigt av henne kläderna medan du fortsätter att smeka henne över hela kroppen.

Kyss hennes lår mjukt och slicka gärna lite med tungspetsen.

Börja närma dig sakta hennes könsorgan, men backa tillbaka när du nästan är framme. Ägna ännu mer tid åt benen och runt könsorganet.

Smek försiktigt blygdläpparna. Om du känner att det är fuktigt kan du försiktigt och långsamt smeka blygdläpparna och långsamt stoppa in lite av din fingertopp mellan blygdläpparna. Om man vill kan man använda lite glidmedel.

Närma dig nu klitoris och börja med att andas lite varm andedräkt mot klitoris innan du börjar slicka försiktigt. Låt sedan även tungan glida ner i slidöppningen.

Sug försiktigt in blygdläpparna i munnen (ej hårt) och massera dem sedan försiktigt mellan fingertopparna.

Hemligheten med oralsex är att dina händer måste samarbeta med din mun. Hela vaginan måste hanteras, hela tiden. Vissa gillar också när man för fingret runt i vaginan (som om du rör runt med fingret)

Prova att slicka klitoris i små cirklar och upp och ner. Sug lite försiktigt in klitoris i munnen. Prova även att nafsa lite försiktigt. Vissa tjejer gillar också när man använder hela tungan (inte bara tungspetsen utan slickar som om man slickar på en glass.) Prova med att stoppa in tungan lite försiktigt i slidöppningen, sug också in blygdläpparna försiktigt.

Koncentrera dig bara på din kvinna och hennes kön. Slicka hennes klitoris och ge henne vaginal stimulans samtidigt. Kanske kan du testa en vibrator som du för ut och in i henne samtidigt som du stimulerar hennes klitoris.

Var alltid mjuk och försiktig om inte din kvinna säger något annat till dig. Var uppmärksam på vad hon verkar gilla mest, lyssna på hennes andning och om hon exempelvis trycker sitt kön mot dig eller drar dig i håret. Sluta då inte med det du just gjorde, för då kanske hon inte når sin orgasm.

Kvinnor som har svårt att få orgasm eller aldrig har fått det, kan behöva hjälp av en lufttrycksvibrator. Alla kvinnor lyckas inte få orgasm men ge inte upp för njutningen finns där ändå.


Tips på produkter

Det finns många smaksatta glidmedel som man kan använda vid oralsex eller varför inte någon god kroppschoklad. Många tjejer kan även gilla vibrationer så låt gärna en liten vibrator kittla runt, Den kan även användas för att stimulera hennes anus och området däromkring. Glöm då inte glidmedel. Vill du ge henne en extra kick så kan du ta en klick stimulerande medel tillsammans med glidmedel för att ge henne en mycket skön intimmassage.

Författare: Lis Jacobsson

Här hittar du smaksatta glidmedel i många ljuvliga smaker 
Här hittar du skönt kittlande klitorisvibratorer 
Här hittar du stimulerande medel som gör det sköna ännu skönare 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info