•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Kroppens lustpunkterHitta kroppens lustpunkter

Det finns ställen på kroppen som främjar den sexuella förmågan och kan bidra till ökad lust.
Läs och lär.

Tänk på
När du masserar eller trycker på kroppens lustpunkter ska du ha ett fast tryck men inte så hårt att det gör ont. Du ska vara kärleksfull i din beröring. Det innebär också att du är inkännande och vill ge din partner (eller dig själv) den allra bästa upplevelsen.

Var helst två
Det går att göra en del av dessa övningar på sig själv men det är betydligt enklare och mer avslappnande om ni är två.

Öppna upp lustcentrum
Hjärnan styr över din kropp och lust. Genom att sakta ner tankarna, reducera stress och bli närvarande i kroppen så förbereder du dig för sex. När du befinner dig i orgasmfasen så har den vanliga tankeverksamheten mer eller mindre bort kopplats bort.
Kroppens lustpunkter
Massera högst upp på hjässan och tryck på högsta punkten med en tumme eller två (inte för hårt). Tryck även in i fördjupningen precis under skallbenet med ett fast tryck. Massera det s k tredje ögat, som är emellan ögonbrynen, ca 1 cm upp. Avsluta med mjuka fingerstrykningar i pannan. 

Aktivera lusten
Det är ingen tillfällighet att många får ökad lust genom kyssar. Det finns känsliga punkter på både under- och överläppen som aktiverar lusten. Du kan också öka sexlusten genom att massera området under nyckelbenen och brösten. Använd gärna en massageolja för en skönare upplevelse.

Stimulerande ryggmassage
Genom att massera nedre delen av ryggen så sätter du fart på din sexuella förmåga. Ägna lite extra tid åt en punkt som ligger ca 5 cm ovanför skinkorna (i mitten). Se till att stimulera detta område genom att trycka, pressa och massera med dina handflator. 

Ryggraden - kroppens ledningscentral 
Låt dina fingrar smeka ryggraden lätt och försiktigt. Du kommer då troligtvis åt pudendusnerven som styr känsligheten i kvinnans underliv. 

Underlätta orgasm
Genom att massera solar plexus-området, i mitten precis under bröstkorgen, så frigör du andningen, ger förnyad kraft och bidrar till harmoni i kroppen. 

Handmassage sätter fart
Sätt fart på kroppen med handmassage! Massera hela området under tummen ner mot handleden. Vitalisera äggstockar och prostatan genom att massera handflatans ytterkant, under lillfingret ner till handleden. Precis mitt i handflatan finns också en punkt som får dig att tända till.

Fotmassage
Massera gärna hela foten med en skön olja. Ta gärna i lite grann och massera in lite djupare med dina tummar. Du kommer att aktivera och vitalisera hela kroppen.

Speciellt bra punkter för den sexuella förmågan är:

* Mitt på stortån (undertill)
* Vänster fotsula, i mitten precis under trampdynorna framtill
* Insidan av foten, en fördjupning mitt på sidan (hittar du rätt så ömmar det ofta här)
* Nästan längst bak på hälen, i mitten
* Båda sidor om hälen (massera mjukt då det är ett känsligt område)
Jasminedoft för ökat välbefinnande

PRODUKTTIPS

MASSAGEOLJA
Använd gärna en doftande massageolja som passar extra bra för att befrämja erotiska stunder.

Jasmindoft
Påverkar välbefinnandet, dämpar oro och stress. Passar utmärkt när du t ex masserar solar plexus-området. Bilden visar en massageolja från märket Shiatsu som doftar helt ljuvligt av jasmin. Läs mer om produkten Massage sensual jasmin.

Ylang ylang
Ylang ylang-doften är välkänd som afrodisiakum. Pröva gärna denna sensuella och erotiska doft, speciellt bra när du masserar nedre delen av ryggen eller fötterna. Doften är stark så för en del kanske den kan upplevas för stark om den masseras på områden i närheten av näsan. Visa massageolja med ylang ylang

Feromoner 
Dona Massage Naughty med doften Sinful Spring är en berusande massageolja för era syndiga stunder tillsammans. Berikad med afrodisiakum och feromoner som väcker er inte lust samtidigt som huden blir magiskt väldoftande och helt oemotståndlig för beröring.
Visa massageolja med feromoner

Set med 3 olika oljor
Här är ett set med 3 olika oljor för dig som vill testa olika dofter och smaker. Dona Massage Gift Set "Let me kiss you" är ett kit med tre lyxiga och utsökta massageoljor som förvandlar din partner till en sensuell och oemotståndlig dessert. Dessa oljor är berikad med afrodisiakum och feromoner som väcker er inre lust medan ni kysser bort spänningarna.
Oljorna har de tre berusande smakerna Chocolate Mousse, Strawberry Soufflé och Vanilla Buttercream.
Visa Donna massage set

HOT STONES
Använd gärna varma stenar vid massage. Läs mer om Hot stones massageHot stones för skön massage


SLUTORD
För att få den effekt du önskar så bör dessa områden stimuleras regelbundet, då kroppen är i ständig förändring. 

LYCKA TILL! 


Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Anal cream ease 20 ml
Anal cream ease 20 ml
139 kr
Köp
Info