•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Krydda sexlivetKrydda sexlivet

Tänk dig att du ska göra mat. Beroende på vilka ingredienser du använder så smakar maten olika. Hur maten tillagas är också av största vikt för smakupplevelsen. Detsamma gäller för sexlivet fast då är det istället din inställning, behov, fantasi, initiativförmåga, övertygelse, kärlek, lyhördhet, glädje och hur mycket tid och fokus du lägger på sexlivet som avgör kvaliteten på din sexuella upplevelse.

Om du är orolig och stressad att inte få orgasm så är det som att använda två oönskade ingredienser i maten. Det blir sällan bra.

Det ligger kanske i något ordspråket Som du bäddar får du ligga...

Inställning

Vad har du för inställning till sex rent allmänt. Anser du det som något fullt naturligt eller upplever du det skamfyllt. Oavsett vilken inställning du har till sex så påverkar det dig och ditt sexliv. Om du upplever att din inställning hämmar dig så kanske du kan ifrågasätta din egen inställning.

Behov

Vi har alla olika behov och sexlivet är inget undantag. Det är lika normalt att ha en hög drift som en låg. Dina behov kan också skilja sig beroende på din kroppsliga hälsa och ålder. Behovet kan öka och minska under din livstid. Det är till exempel inte ovanligt att behovet av sex ökar vid ny förbindelse när det känns extra spännande. Ju bättre sex du har desto större blir oftast behovet och önskan av att ha mer.

Fantasi

Det kanske inte är så konstigt att de som har mycket fantasi också kan ha ett mer varierat sexliv än de som är fantasilösa. Ditt sexliv blir troligtvis inte bara mer varierat utan också mer spännande och oförutsägbart. Sätt dig ner och dagdröm emellanåt och låt tankarna få fritt spelutrymme och fantisera fram ditt drömsexliv.

Initiativförmåga

För att din fantasi, dina önskningar, ska kunna bli verklighet så behöver du kunna ta initiativ för att genomföra dem. Det är inte konstigt att de som vågar, törs och kan oftast får mer sex.

Övertygelse

Du talar, tänker och handlar utefter dina övertygelser. Detsamma gäller ditt sexliv. Är du övertygad om att det är fullt möjligt att ha ett bra sexliv livet ut så ökar dina förutsättningar till att det blir så.

Sex utan kärlek är enbart friktion

Kärlek

Kvaliteten på sexlivet beror till stor del på den ömsesidiga kärleken mellan partnerna. Utan kärlek blir sexlivet reducerat till simpel kroppsaktivitet av friktion och muskelsammandragningar.

Lyhördhet

Genom att vara lyhörd för din partners önskningar (och dina egna) så förfinas och uppgraderas kärleksakten. Känn in och känn av.

Glädje 

Tycker du inte sex är roligt så blir det troligtvis inte så mycket sex heller. Finn glädjen i sex!

Avsätt tid

Ju mer tid du avsätter för njutning desto mer sex. Finns inte tiden så blir det heller inget sex.

Fokus

Var är ditt fokus? Är sexakten något som bara ska bli avklarat så att du kan få sova eller fortsätta jobba? Det du fokuserar på växer. Fokusera och prioritera njutningen och du kommer omedelbart att njuta mer i livet.

 

Kom ihåg att krydda sexlivet med sexleksaker


Tips

Ett sätt att sätta extra krydda på sitt sexliv är att använda sexleksaker, glidmedel och massageoljor för att göra sexlivet skönare och mer varierat.

Krydda ditt sexliv hos Lustjakt.
 

Här hittar du värmande massageoljor för ett passionerat förspel 
Här hittar du produkter som för er samman under samlaget 

 

Författare: Lis Jacobsson 
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Orgasm Gel
Orgasm Gel
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Glide 4 you
Glide 4 you
179 kr
Köp
Info