•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lär dig behärska utlösningenLär dig behärska utlösningen genom andning

Mannens orgasm och utlösning är två helt olika saker. Orgasmen kännetecknas av en serie sammandragningar och en skön pulserande känsla. Utlösningen däremot är bara en ryggradsreflex, en muskelryckning. Om mannen lär sig förhindra utlösningen kan även mannen bli mångorgastisk, det vill säga få förmågan att få flera orgasmer i rad. 

1. Andningen är viktig

Genom att andas långsammare och djupare så kan du fördröja utlösningen och fördjupa orgasmen. Andas helst in genom näsan och magen ska spännas ut som en ballong och pressas in mot naveln vid utandning.

2. Spänn sexmuskeln

Spänn din PC-muskel* runt prostatan när du känner att utlösningen är på väg.

* PC-muskeln är mannens viktigaste "sexmuskel". Den sträcker sig från blygdbenet på kroppens framsida fram till svanskotan. Denna muskel är viktigt att träna om du vill ha starkare orgasmer, starkare erektion och större kontroll över utlösningen.

3. Slappna av

När du känner att utlösningen är nära så saktar du ner och slappnar av samtidigt som du andas djupt och spänner PC-muskeln. Sluta stimulera penis direkt efter de sköna sammandragningarna och njut av dem utan att gå steget över till utlösning. I början kommer du säkert att känna det konstigt att inte få utlösningen men med träning kommer orgasmen att intensifieras.

Bonus

När du inte längre har något behov av att ejakulera så kan du förlänga din njutning, få fler orgasmer i rad och du på sikt kan du lära dig få helkroppsorgasmer, behålla din energi och samtidigt förbättra ditt välbefinnande och din hälsa.

Tips

Vid onani kan du trycka med tumme och fingrar högst upp eller längst ner på penis för att förhindra utlösningen. Alternativt kan du trycka uppåt vid mellangården. Pröva dig fram vad som passar bäst för dig. Om du känner obehag av att inte få utlösning så kan du försiktigt massera mellangården, testiklarna och svanskotan.

Tänk på

Det kan vara bra att inte behålla erektionen mer än 20-30 minuter så att blodet kan cirkulera fritt i kroppen. Därefter kan du/ni smeka upp den igen.

Författare: Lis Jacobsson 

Här hittar du fördröjande medel som kan förlänga njutningen 
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
ON Arousal gel ultra
ON Arousal gel ultra
249 kr
339 kr
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Satisfyer Laddkabel
Satisfyer Laddkabel
129 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Powder
Powder
29 kr
Köp
Info