•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lär dig tyda kärlekssignalernaLär dig tyda kroppsspråket

Lär dig läsa kroppsspråket och se de subtila tecknen som visar på ett visst intresse.

Icke verbal kommunikation

Mycket tyder på att upp till 65% av kommunikationen mellan två personer är icke verbal. Genom att lära dig tyda signalerna så kan du läsa av de dolda budskapen och känslorna.

Iaktta kroppshållning
Är personen vänd mot dig eller iväg ifrån dig. Är den s k "gladpunkten" vänd mot dig? Sträcker personen på sig? Vill personen stanna kvar eller försöker den avsluta samtalet så snart det går? Kommer personen närmare dig?

* "Gladpunkten" kallas området mellan brösten. När vi har en glad och stolt hållning framhålls detta område. Jämför när vi är ledsna och stressade, då åker axlarna fram och bröstkorgen sjunker in.

Se kroppsrörelserna
När vi blir attraherade av någon så är det inte ovanligt att beteendet blir lite irrationellt och vi blir lite nervösa. Kanske rättar vi till kläderna, biter oss i läppen, drar handen genom håret osv. När vi är attraherade av någon kan vi omedvetet härma den andres kroppshållning och kroppsrörelser.

Vid ointresse kan personen istället uppvisa en stel kroppshållning utan vare sig någon mimik eller några större kroppsrörelser. (Förutsatt att personen inte har någon kroppsskada förstås eller att personen är så nervös att det låser sig helt).

Beröring
Personer som är attraherade av varandra ser ofta till att de kommer så nära att de kan snudda vid varandras kroppar, medvetet eller omedvetet.

Leendet
Om personen ger dig ett brett leende som känns äkta och inte påklistrat så är det en mycket tydlig signal att du är välkommen. Om leendet är äkta så involverar det alltid ögonen som då ofta glittrar av förtjusning över din uppenbarelse.

Ett falskt leende avslutas lika plötsligt som det började och blicken är frånvarande och "tom". 

Blicken
Två personer som är attraherade kan knappt slita blickarna ifrån varandra. De söker ofta ögonkontakt och blickar djupt och längtansfullt in i varandras ögon. Pupillen avslöjar oss ofta, då den blir större när vi ser något som attraherar oss.

Se upp om blicken börjar vandra upp mot taket samtidigt som en ljudlig suck uttrycks. Inte bra...

Talet
Det är inte ovanligt att vi blir lite lätt nervösa när vi attraheras av någon. Vi kan prata oavbrutet, säga helt osammanhängande meningar eller inte få fram ett ljud. Fnitter, harklingar eller andra läten kan även uppstå i vårt försök till kommunikation.

Andra tecken
Andhämtningen blir snabbare och hjärtat kan nästan börja dunka ur kläderna. Kinderna kan bli röda, halsen rödflammig och har vi otur så kan vi börja svettas också...

HUR lika viktigt som VAD
HUR du uttrycker dig är minst lika viktigt eller om inte viktigare än VAD du säger.
Du kan säga "Jag hatar dig" med en sådan sexig röst och med en sådan inlevelse att mottagaren fullständigt går i taket av lycka.
Du kan också säga "Jag älskar dig" på ett sådant sätt att det blir helt ointressant och betydelselöst.

JAG eller DU
Börjar meningarna med JAG eller är personen intresserad av att lära känna DIG?
Var ligger fokus? Vad pratar personen om? Framhäver sitt yrke? Sin status? Sin makt? Sina pengar? Sin självbelåtenhet? Sitt utseende?
Ligger fokus på ytlighet eller är personen intresserad av att lära känna dig som person?

Hur KÄNNS det?
Genom att iaktta och lyssna så får vi mycket information men glöm inte att också KÄNNA in. Känns personen varm och äkta? Är han eller hon något för dig?

Lycka till!
Författare: Lis Jacobsson
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info