•  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

För press & media


Här hittar du pressmaterial att läsa och eller ladda ner. Du finner bilder och andra filer som ger dig mer information om sådant som är aktuellt och som tillhör vårt verksamhetsområde. Om du vill veta mer, exempelvis om en viss produkt eller om ett särskilt problem, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.

När du arbetar med ämnen inom vårt område så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss för information, produkter, statistik eller liknande.

Detsamma gäller om du vill göra konsumenttester. Vi kan ofta stå för produkterna då vi själva ser ett stort värde i att vi och våra kunder får reda på vad som är bra eller dåligt. Tidigare tester har resulterat i för oss mycket användbara resultat.

Våra pressreleaser hittar du här.


Copyright gällande Lustjakts webbplats
Ingen får utan skriftligt medgivande från Lustjakt, kopiera eller spara innehåll från Lustjakts webbplats, katalog eller övrigt publicerat material. Alla texter, produktnamn, produkttexter, layout, bilder och kod m.m., är också skyddade enligt lag.

 

Tillstånd till att använda Lustjakts material

Copyright på LustjaktArbetar du med en artikel eller något liknande och behöver bilder och / eller information? Generellt sett så är Lustjakt mycket frikostiga med att bistå med både information och bilder. Ingenting får dock lämna Lustjakt utan vårt medgivande.

Tveka inte med att ta kontakt med oss om du behöver hjälp. Är du osäker på vad du behöver, ring hellre en gång för mycket än en för lite, vi finns här för din skull.

 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Hygiene
Hygiene
99 kr
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Feel Sensual Orgasm Gel
Feel Sensual Orgasm Gel
199 kr
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
499 kr