•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Må bra genom närhet

Passion och närhet behöver inte vara sex, även vid enklare former av beröring som kyssar, pussar, kel, smekningar och kramar - Kramar ska inte underskattas.

Men en snabb kram i farten är inte tillräckligt för att ge ultimata hälsoeffekter. En genomsnittlig kram varar i endast 3 sekunder. Men när en kram varar i minst 20 sekunder så börjar en terapeutisk effekt på vår kropp och själ. Kramen gör att vi producerar hormonet Oxytocin. Detta ämne har många fördelar på vår fysiska och psykiska hälsa och hjälper oss bl a att koppla av, det motverkar ångest, stress och rädsla samt att det får oss att känna oss lugna och trygga.
Du höjer också din smärttröskel, sänker ditt blodtryck och påskyndar läkningsprocesser i kroppen efter en lång kram samt att det gör oss mycket piggare och gladare.
Brittisk forskning visar nu att du faktiskt kan nöja dig med att kramas kortare, ända ner till 7 sekunder. Något som för många kan kännas långt mer naturligt än 20 sekunder.

Kramas längre

För en del kan det kännas konstigt att krama i 7 sekunder och då kan ett tips vara att du börja med att kramas lite längre än du normalt gör, så känns det inte lika konstigt. Sedan kan du sakta men säkert trappa upp tiden för varje kram. Och kom ihåg att ju fler gånger om dagen du kramas, desto bättre.

En kram kan ge tröst och stöd åt någon som verkligen behöver det. En kram kan också vara ett sätt att visa din uppskattning, kärlek eller omtanke. Kramar är inte bara en mysig fritidssyssla, utan en nödvändig källa till ett rikare och längre liv.

Låt Kramens dag bli en extra påminnelse om hur viktiga vi är för varandra! - Så ge nu dina nära och kära så som barn, vänner, arbetskamrater, din hund eller någon annan en riktigt lång och go´ kram idag!

Sex och orgasm

Sex och orgasm frisläpper Oxytocin både före, under och efter sex och själva orgasmen ger en ordentligt boost av Oxytocin, dopamin och endorfiner oavsett om du når den i din ensamhet eller med en partner.
För kvinnan så är det enklast att få orgasm genom att stimulera klitoris, för mannen så nås orgasm enklaste genom onani.

Om du av någon anledning tillhör de som inte kan ha samlag så är det extra viktigt att ändå ha närhet. Använd fantasin, testa dig fram och upplev många nya sätt att ha närhet på. Upptäck erogena zoner som du inte visste att du hade. De erogena zonerna förändrar sig med åren, gamla kan försvinna och nya uppstå. 

Här hittar du klitorisvibratorer för att underlätta orgasm som ger dig ultimata hälsoeffekter

Här hittar du bästa onaniprodukterna för mannen 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Anal cream ease 20 ml
Anal cream ease 20 ml
139 kr
Köp
Info