•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Midsommarsex 
Midsommarsex

Ja, vad är midsommarsex? Kanske beror det mycket på hur vädret är. Människor är ofta glada, partysugna, förhoppningsvis lediga och därför avstressade vid midsommar. Vi träffas, äter gott, leker lekar och umgås med många skratt. Så varför inte passa på att skicka små sensuella blickar till den du vill dela midsommarnatten med. Tag ögonkontakt och ät dina jordgubbar sensuellt och med sexig inlevelse så personen inte kan misstolka vad som väntar senare.

Varmt utesex

Har vi ett soligt och vackert midsommar-Sverige, så är midsommarsexet givetvis utomhus. Smit iväg från midsommarfesten och ta en snabbis bakom husknuten, på midsommarängen en bit från midsommarstången, i skogen eller kanske vid stranden och samtidigt höra fåglarna kvittra, vågorna klucka och höra vännerna prata och skratta vid den pågående festen en bit bort.

Spännande rum

Men har vi en regnig midsommar, så kanske midsommarsexet får vara att man smiter iväg från festen i ett rum i avskildhet eller kanske i en lada. Det kan vara otroligt sexigt och eggande att ha sex med risken för att bli upptäckt. Det gör sexet annorlunda och mera spännande vare sig du har en helt ny förbindelse eller har varit tillsammans i många år.

Varför inte busa till det lite även under själva midsommarfesten? Hon kan ha ett trådlöst ägg i slidan under festen och hennes partner kan styra vibrationerna via sin mobiltelefon: https://lustjakt.se/sv/artiklar/we-vibe-jive.html Ägget är tyst och diskret - Vansinnigt spännande och eggande.
Populära Satisfyer Secret Panty Vibe fungerar på samma sätt men placeras i trosan istället och ger skön klitorisstimulans.


Midsommarsex är oftast spontant, hett, somrigt, och roligt!

Många tror att just högtiden midsommar gör att fler barn blir till, då många svenskar fyller år just runt 22 mars, vilket innebär 9 månader efter midsommar. Men idag så kan vi välja om vi vill ha barn eller inte. Så kondomer är mycket bra att ha med sig på midsommar om du vill kunna njuta av säkert sex. https://lustjakt.se/sv/artiklar/apotek/kondomer/index.html

 

Toppa midsommarsexet

Vad kan vara spännande och kul att ha med sig för att göra upplevelsen ännu lite mera stimulerande? Här ger vi några tips på hur du förhöjer midsommarsexet och hur du får till midsommarsexet till det bästa och mest spännande din partner varit med om, en upplevelse att minnas och uppleva i minnet många gånger om.

Varför inte skoja till det och ha en liten förpackning med stimulerande medel med dig i fickan. En droppe ger en ordentlig hetta och intensiv njutning för både mannen och kvinnan. Testa den populära https://lustjakt.se/sv/artiklar/holy-mary-climax-oil.html

Ett glidmedel kan alltid vara bra att ha med sig i fickan, då man som tjej många gånger behöver lite mer förspel för att kroppen ska hinna med att producera sekret/fuktighet. En droppe silikonglid gör att sexet blir skönare, gäller både smekningar och samlag. Viktigt att det inte gör ont, för då blir midsommarsexet ingen bra upplevelse. Här är en liten flaska som är enkel att ha med sig. Den innehåller också Aloe Vera och e-vitamin som är extra vårdande för kvinnors känsliga underliv:  https://lustjakt.se/sv/artiklar/eros-woman-silicone-care-30-ml.html

Vill du ha extra midsommar smak och doft av smultron, så kan detta sommarglid var ett bra tips https://lustjakt.se/sv/artiklar/sommarglid-smultron-50-ml.html

En liten vibrerande ring som enkelt kan döljas i byxfickan och snabbt kan träs på för att ge er båda extra vibrationer https://lustjakt.se/sv/artiklar/cockring.html

Ett par små tunga samlagskulor som kan föras in i slidan innan samlag, vilket ger er båda stimulans under samlag. https://lustjakt.se/sv/artiklar/geisha-pearls-silver.html Se bara till att de inte trillar ut och försvinner, då de är svåra att hålla kvar när man står upp.

Ett liten hemlighetsfull klitorisvibrator som hjälper kvinnan att få orgasm https://lustjakt.se/sv/artiklar/ro-bullet-90-velvet-soft-lilac.html kan med fördel även sättas mot undersidan penis/pung.

 
Trevlig midsommar!

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Orgasm Gel
Orgasm Gel
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Glide 4 you
Glide 4 you
179 kr
Köp
Info