•  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

När skall jag börja använda knipkulor?

Bild på när du kan börja använda knipkulorFörsta rekommendationen att börja använda knipkulor får vi ofta av de svenska barnmorskorna när vi väntar barn eller när vi är på rutinkontroll. Bäst är att börja använda knipkulor innan du får problem med inkontinens men det är vanligt att man inte börjar träna förrän problemen är ett faktum. Men oavsett i vilken ålder du börjar träna med knipkulor så ger träningen alltid god effekt på inkontinensproblem och förbättrar också ofta sexlivet.

Drygt 500 000 svenska kvinnor har idag någon form av inkontinensbesvär. Om man tar detta i beaktning så är det nog inte fel att påstå att de flesta kvinnor bör börja träna sin bäckenbottenmuskulatur redan i ett tidigt skede av livet. Du har större chans att lyckas förebygga problem om du börjar träna i tid. Vare sig du är ung eller gammal. Vare sig du redan har börjat få problem eller ej.

Om du precis har fött barn så är det extra viktigt att börja träna din bäckenbottenmuskulatur. Inkontinens är vanligare hos kvinnor som har fött barn men även övervikt och ålder spelar naturligtvis in. När du väljer dina första knipkulor så är det viktigaste att tänka på att de är gjorda av ett hudvänligt material vilket alla knipkulor hos oss är. Alla våra knipkulor hittar du här.

Populärast i kategorin
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Hygiene
Hygiene
99 kr
Mr Grey
Mr Grey
699 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Seven egg
Seven egg
369 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
499 kr
Glide 4 you
Glide 4 you
149 kr